Actualitate

Accident incredibil în București. Două fetițe au fost spulberate de un autoturism al Poliției Române! Una dintre ele a murit

Publicat: 13 ian. 2022
accident rutier mortal București

Accident incredibil în București unde două fete au fost spulberate de un autoturism al Poliției Române. Accidentul rutier grav s-ar fi produs în momentul în care fetițele ar fi trecut pe o trecere de pietoni. Totuși, în pofida faptului că oamenii susţin că în zona în care au traversat este o trecere de pietoni, se pare că aceasta nu este semnalată.

Poliţiştii aflaţi în maşină au cerut ajutorul medicilor, iar la locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale ale SMURD şi ale Ambulanţei. Una dintre fete a suferit rănit foarte grave în urma accidentului, iar medicii au început să o resusciteze. Potrivit unor surse, după câteva zeci de minute, medicii au anunţat că fetiţa a murit. La locul accidentului au ajuns şi Trupele Speciale ale Poliţiei, pentru a preveni un conflict între oameni şi poliţişti.

Două fete au fost lovite de un autoturism al Poliției Române în București! Una dintre ele a murit

Conform datelor existente în presa centrală, accidentul rutier s-a produs în București, în zona Sectorului 1. Un echipaj al poliției a lovit două fete care ar fi traversat pe trecerea de pietoni. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Accidentul s-a produs în jurul orei 13.30 și oamenii legii au sesizat echipajul de prim ajutor care a intervenit dar care nu a mai putut face ceva pentru salvarea vieții uneia dintre fete. Agentul de poliție lucrează din 2017 în sistem și, la producerea accidentului autospeciala rula cu semnalele luminoase în funcțiune:

„Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, se arată într-o informare a Poliţiei.

În altă ordine de idei, probabil cel mai grav accident rutier care s-a produs în ultima perioadă la București este cel în care doi copii au fost spulberați de către o șoferiță care conducea sub influența alcoolului. Aceasta a intrat în plin în copiii care se aflau pe trotuar. Șoferița a fost reținută dar ulterior a fost eliberată și cercetată în libertate. Filmul cu momentul impactului îl găsiți aici.

 

sursă foto antena3.ro
Comentarii
Adauga un comentariu