National

Accident mortal pe autostrada A3! Un bărbat și-a găsit sfârșitul strivit de un camion

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident mortal pe autostrada A3 Un bărbat și-a găsit sfârșitul strivit de un camion
Accident mortal în zona kilometrului 30 pe autostrada A3 Cluj – Târgu Mureș

Grav accident de circulație pe autostrada A3 Cluj – Târgu Mureș, zona Câmpia Turzii. Un bărbat a sfârșit tragic. Bărbatul și-a pierdut viața în această după amiază strivit de un camion.

În această după-amiază un accident grav de circulație a avut loc pe autostrada A3 Cluj – Târgu Mureș, în zona Câmpia Turzii. În urma impactului dintre un autoturism și un camion un bărbat și-a pierdut viața.

Un bărbat a murit strivit de un camion

Accident mortal în zona kilometrului 30 pe autostrada A3 Cluj – Târgu Mureș. Potrivit informațiilor transmise de ISU Cluj, la fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Turda.

Ajunse la locul accidentului, echipajele de intervenție au găsit un autoturism și un camion, ambele avariate. În mașină se afla un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani care, din păcate, prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

În urma acestui accident rutier, reprezentanții InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române au transmis că în zona localității Câmpia Turzii, județul Cluj, a fost oprită circulația pe prima bandă, respectiv pe sensul Câmpia Turzii către Gilău (Cluj).

O persoană a murit și alte cinci au fost grav rănite în urma unui accident, în Dolj

Cu aproximativ trei săptămâni în urmă o persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident produs în localitatea Sadova, din judeţul Dolj.

”Pe DN 55, localitatea Sadova, judeţul Dolj, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme”, a anunțat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Două persoane au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a fost strivită de o cisternă, în Prahova

Un alt accident mortal a avut loc în satul Buda din comuna Ariceştii Rahtivani, în Prahova. Două persoane au decedat după ce un Logan a fost strivit de o cisternă.

Șoferul a murit pe loc, în timp ce pasagerul a fost scos de salvatori dintre mormanele de fiare.

„Intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Ploieşti cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă. Va interveni şi elicopterul SMURD Bucureşti. În evenimentul rutier au fost implicate o autocisternă (fără încărcătură) şi un autoturism în care se afla doi pasageri. (…) Pasagerii din autoturism au fost extraşi şi preluaţi de către echipajele medicale. Din nefericire, pentru şofer a fost declarat decesul de către medicul aflat la faţa locului”, au precizat reprezentanţii ISU la momentul respectiv.

Adauga un comentariu