Local

Accident rutier comis în Iași de un individ băut și fără permis! Recidivistul a fost trimis la pușcărie de judecătorii ieșeni! (Exclusiv)

Publicat: 05 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier comis în Iași de un individ băut și fără permis Recidivistul a fost trimis la pușcărie de judecătorii ieșeni Exclusiv
Un individ a fost condamnat de judecătorii ieșeni după ce a urcat băut și fără permis la volanul unui autoturism și a produs un accident rutier spectaculos

Un recidivist în vârstă de 33 de ani, originar din județul Vaslui, a fost trimis la pușcărie, după ce a produs un accident rutier destul de grav. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Vasilică Marian Chiriac la 1 an și 4 luni de închisoare, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducere fără permis. Totul, după un accident rutier spectaculos

Un recidivist acuzat că a comis un accident rutier în județul Iași a fost pedepsit de judecători! Individul a urcat la volanul unei mașini băut și fără permis!
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Vasilică Marian Chiriac la 1 an și 4 luni de închisoare, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducere fără permis. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Vasilică Marian Chiriac, acuzat că a comis un accident în județul Iași

Procesul vasluianului în vârstă de 33 de ani a început pe 20 august 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Vasilică Marian Chiriac sub acuzațiile de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducere fără permis.

„Pe data de 3 august 2020, în jurul orei 6:20, inculpatul a condus autoturismul marca Ford pe DJ 248C. În dreptul imobilului cu nr. 523, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe cupola autoturismului. Inculpatul avea o îmbibație alcoolică de 1,90 g/l alcool pur în sânge la prima probă, respectiv 1,68 g/l alcool pur în sânge la a doua probă. Mai mult, acesta nu are permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule”, au menționat anchetatorii ieșeni.

Procurorii ieșeni au mai susținut că Vasilică Marian Chiriac locuiește împreună cu iubita sa, care este proprietara autoturismului marca Ford. Mașina era parcată în curtea imobilului, iar cheile autoturismului stau de obicei pe masa din bucătărie sau pe noptiera din dormitor.

La audieri, individul a recunoscut comiterea infracțiunilor

Pe 2 august 2020, în jurul orei 17:30, la domiciliul acestora au sosit mama și fratele iubitei vasluianului, împreună cu nepoții femeii, cu vârste de 13 și, respectiv, 9 ani. După ce au mâncat, adulții au consumat băuturi alcoolice, respectiv 1-2 pahare de bere alcoolizată marca Timișoreana fiecare, până în jurul orei 22:00, în total fiind vorba despre 5-6 PET-uri de bere cu alcool. Ulterior, mama femeii a plecat către casă împreună cu unul dintre minori, iar iubita vasluianului a mers în cameră, pentru a dormi, împreună cu celălalt minor.

Vasilică Marian Chiriac a rămas cu fratele iubitei sale pentru a termina berea, până în jurul orei 4:00, când martorul a mers și el să doarmă. În jurul orei 6:15, femeia s-a trezit și l-a observat pe fratele ei că doarme pe canapea și, de asemenea, că autoturismul marca Ford nu se mai află în curte, iar iubitul ei lipsește.

„Inculpatul a urcat la volanul autoturismului marca Ford și a condus către magazinul din apropiere, pentru a cumpăra țigări. Magazinul era închis, astfel că inculpatul și-a continuat deplasarea către un alt magazin. În jurul orei 6:20, inculpatul a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe cupola autoturismului. Un martor a observat autoturismul marca Ford răsturnat pe cupolă, iar, în dreptul mașinii, un bărbat care suferise vizibil leziuni, motiv pentru care a apelat 112 și a solicitat intervenția unui echipaj de Poliție și a ambulanței. Martorul a declarat faptul că inculpatul vorbea greoi și avea ochii roșii. Audiat, inculpatul a recunoscut faptele și a declarat că își manifestă regretul cu privire la cele întâmplate”, au mai afirmat procurorii ieșeni.

Adauga un comentariu