Actualitate

Accident rutier cu 4 victime în municipiul Făgăraş. Camerele de supraveghere au surprins momentul coliziunii – VIDEO

Publicat: 07 nov. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Accident rutier cu 4 victime în municipiul Făgăraş. Camerele de supraveghere au surprins momentul coliziunii - VIDEO
Un accident rutier cu 4 victime a fost înregistrat în municipiul Făgăraş

Ieri, 06 noiembrie 2022, a avut loc un accident rutier cu 4 victime la nivelul municipiului Făgăraş. În urma producerii evenimentului tragic, un copil de doar trei luni a ajuns în stare gravă la spital, în timp ce alţi doi bărbaţi au suferit răni grave.

La scurt timp după producerea accidentului, la faţa locului au ajuns o autospecială de stingere cu apă şi spumă (ASAS ), trei echipaje SMURD, două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Judeţean (SAJ), dar şi o autospecială de descărcare.

Accident rutier cu 4 victime în municipiul Făgăraş

Clipele în care cele două autoturisme au intrat în coliziune au fost surprinse şi de camerele de supraveghere. Din imaginele făcute publice pe platformele de socializare se poate observa cum un microbuz loveşte din plin o maşină staţionata neregulamentar pe sensul de mers care încerca să facă o manevră nepermisă.

Poliţia Judeţeană Braşov a venit cu o serie de precizări în urma evenimentului nefericit care a avut loc ieri, 06 noiembrie 2022. Potrivit acestora accidentul ar fi avut loc în jur de ora 16:38 pe DN 1, chiar la intrarea în municipiu, pe drumul ce vine dinspre Sibiu. Maşina lovită de microbuz a ajuns în urma coliziunii pe sensul opus de mers unde a lovit un alt vehicul. Astfel, în accident au fost implicate în total trei autoturisme. Printre persoanele care au avut de suferit de pe urma evenimentului se numără şi un copil.

„La data de 06.11.2022, în jurul orei 16:38, pe DN 1, la intrare în municipiul Făgăraş, pe sensul de mers dinspre municipiul Sibiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un autovehicul de transport persoane. În urma coliziunii dintre vehiculul de transport persoane şi autoturismul aflat în faţa sa, autoturismul a ajuns pe sensul opus de mers, unde a fost colizionat de un al treilea vehicul. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a patru persoane, între acestea fiind şi un copil”, a declarat Poliţia Judeţeană Braşov.

Una dintre victime, în vârstă de 23 de ani, a rămas încarcerată și a fost transportată ulterior la Spitalul din municipiul Făgăraş. Ajunsă la spital, medicii au confirmat că aceasta era conştientă, însă avea două traumatisme, unul la coloană, iar celălalt la nivel toracic.

Încă nu se cunoaşte cu exactitate cine este vinovatul, cu toate acestea, poliţiştii au deschis un dosar penal în baza căruia vor fi sancţionaţi cei implicați la producerea accidentului.

Accidente mortale în județul Iași

Ținem să vă amintim că astfel de accidente tragice s-au înregistrat și la nivelul municipiului Iași. Chiar luna trecută s-a produs un eveniment nefericit similar în urma căruia un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit după ce un șofer beat a intrat în coliziune cu căruța în care se afla.

Și în luna martie a acestui an a avut loc un accident în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. În timp ce traversa regulamentar trecerea de pietoni, o femeie a fost lovită din plin de un camion.

Așadar, accidentul rutier cu 4 victime produs la nivelul municipiului Făgăraş, ieri, 06 noiembrie 2022, nu este primul de acest gen.

Comentarii
  • Ca de obicei același greșeli în trafic. Nu se uita în oglinzi, privirea doar înainte.Plus ca cel cu autoturismul a oprit acolo știind ca este linie dubla continua. Nici măcar sa aprindă lămpile de semnalizare. Cel cu microbuz nu a adaptat viteza Desi vedea ca în fata lui este o mașină oprita. Doi prosti, în nici un caz șoferi profesioniști. Oare așa au învățat la școală de șoferi?

Adauga un comentariu