Local

Accident rutier cu victimă, pe o stradă din Iași! A urcat băut la volan și a trimis o femeie la spital!

Publicat: 06 mai 2020

Magistrații ieșeni l-au condamnat ieri pe un bărbat acuzat că a urcat băut la volan și a comis un accident rutier cu victimă. În urma impactului, femeia lovită a ajuns la spital

În urma unui accident rutier care a avut loc pe o stradă din Iași, un bărbat s-a ales cu o condamnare. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus ieri condamnarea lui Gheorghe Țurlui la pedeapsa rezultantă de doi ani de închisoare, cu suspendare.

„Instanța dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 70 de zile, în cadrul unei instituții publice aflate în subordinea Consiliului Local sau al Primăriei comunei Golăiești, având ca obiect de activitate fie prestarea de servicii de utilități publice, fie prestarea de servicii de asistență socială”, au menționat judecătorii ieșeni.

De asemenea, magistrații au admis acțiunea formulată de partea civilă Elena H. și au obligat asiguratorul SC Grawe România Asigurare SA, în calitate de parte responsabilă civilmente, să îi plătească părții civile suma de 257 de lei cu titlu de daune materiale și suma de 15.000 de lei, cu titlu de daune morale. Acuzațiile aduse de procurori lui Gheorghe Țurlui sunt de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Victima, transportată la spital după impact

Procesul bărbatului a început pe data de 15 octombrie 2019. Asta, după ce individul a fost reținut pe data de 23 septembrie 2019.
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Gheorghe Țurlui. Acesta a fost acuzat de conducerea sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.
Conform anchetatorilor ieșeni, în urmă cu câteva luni, bărbatul ar fi urcat băut la volan. Procurorii au mai spus că acesta ar fi comis un accident rutier cu victimă. În urma impactului, victima, o femeie, a fost dusă la două spitale. Mai exact, femeia a fost transportată la Spitalele „Sf. Spiridon” și Neurochirurgie, din Iași.

Adauga un comentariu