Local

Accident rutier cu victimă, produs de un șofer băut! Ștefan Barbacariu, trimis în judecată de procurorii ieșeni! (Exclusiv)

Publicat: 06 iul. 2020
Ștefan Barbacariu a fost trimis în judecată de procurorii ieșeni pentru că a șofat băut și a comis un accident rutier cu victimă
Un ieșean, Ștefan Barbacariu, este acuzat că a produs un accident rutier cu victimă

În urma unui accident rutier cu victimă, produs de un șofer băut, acesta a fost trimis în judecată. Procurorii ieșeni îl acuză pe Ștefan Barbacariu de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă. O femeie a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon”, din Iași, în urma impactului

Accident rutier cu victimă, produs de un șofer băut! La finele săptămânii trecute, procurorii ieșeni l-au trimis în judecată pe Ștefan Barbacariu. Acuzațiile aduse de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași în acest caz sunt de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.
Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ștefan Barbacariu, acuzat că a șofat băut și a comis un accident rutier

Ștefan Barbacariu (33 de ani) a fost trimis, așadar, în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă. Asta, în urma unui accident rutier cu victimă care s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni.
Conform anchetatorilor, Ștefan Barbacariu a urcat băut la volanul unui autoturism. Oamenii legii au mai spus că acesta a apăsat pedala de accelerație, iar, într-o curbă din comuna Miroslava, a intrat pe contrasens și a lovit în plin o femeie care circula pe o trotinetă electrică. Acest accident rutier cu victimă s-a produs pe strada Pepinierei, din localitatea amintită.

Procurorii ieșeni au spus că șoferul avea o alcoolemie destul de mare

Procurorii ieșeni au constatat că bărbatul avea o alcoolemie peste limita legală. Astfel, în urma impactului, autoritățile au fost sesizate despre acest accident rutier cu victimă printr-un telefon la 112.
La fața locului s-au deplasat echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean și Poliției Rutiere. Oamenii legii l-au testat alcoolscopic pe Ștefan Barbacariu și au constatat că acesta șofase băut.
De asemenea, echipajul de pe ambulanță a preluat victima, A.M.B., și a transportat-o la Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sfântul Spiridon”, din Iași, pentru primirea de îngrijiri medicale. Doctorii au constatat că aceasta nu a suferit leziuni foarte grave.

Șoferul acuzat că a condus băut, arestat preventiv de judecătorii ieșeni

În urma acestui accident rutier cu victimă, procurorii ieșeni au propus arestarea preventivă a lui Ștefan Barbacariu. Pe data de 13 iunie, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis această propunere.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași cu privire la inculpatul Ștefan Barbacariu. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, pentru 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii ieșeni.

Acum, urmează ca judecătorii să decidă ce se va întâmpla în continuare cu Ștefan Barbacariu, șofer acuzat că a urcat băut la volan și a comis un accident rutier cu victimă.

Adauga un comentariu