National

Accident rutier grav cu trei morţi în Botoșani! Un şofer fără experiență s-a răsturnat cu maşina

Publicat: 18 oct. 2021
Accident rutier grav cu trei morţi în Botoșani
Accident rutier grav cu trei morţi în Botoșani, dintre care un polițist ieșean

În cursul nopţii de 17 septembrie, în localitatea Ripiceni din judeţul Botoșani s-a produs un grav accident rutier care s-a soldat cu deceul a trei persoane şi rănirea unui al patrulea.

Accidentul s-a produs după ce şoferul, lipsit de experientă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat cu autoturismul.

Trei morţi şi un rănit în Botoșani după ce un şofer s-a răsturnat cu maşina

Conform datelor existente, şoferul era începător şi a pierdut controlul maşinii, răsturnându-se cu aceasta pe marginea unui drum. Poliţiştii au constatat faptul că la volan se afla un tânăr în vârstă de 28 de ani. În accidentul rutier au murit trei oameni şi un al patrulea a fost rănit:

La data de 17 octombrie 2021, am fost sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Național DN 29 C, între localitățile Ripiceni și Manoleasa a avut loc un accident de circulație soldat cu victime.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit următoarea situație de fapt:
Un tânăr de 28 de ani, din comună Ripiceni, în timp ce conducea autoturismul din direcția Ripiceni către localitatea Manoleasa, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul a trei tineri de 28, 24 și 22 de ani și vătămarea corporală a altui tânăr de 24 de ani, toți din comună Ripiceni.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. declară oamenii legii.

Comentarii
Adauga un comentariu