National

Accident rutier grav cu victime în România! Patru copii au fost răniţi

Publicat: 26 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier grav cu victime în România Patru copii au fost răniţi
Accident rutier grav cu victime în România

Accident rutier grav cu victime în România. În judeţul Ialomiţa, în această dimineaţă, a avut loc un accident rutier în judeţul Ialomiţa. Accidentul a fost unul destul de grav, rezultând rănirea a patru copii.

Accident rutier grav cu victime în România! Patru copii au fost răniţi

Conform informaţiilor de ultimă oră, în judeţul Ialomiţa a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. În urma impactului dintre un autoturism şi o căruţă a rezultat rănirea a patru persoane. Accidentul a avut loc în această dimineaţă pe DN 2A în oraşul Ţandărei din judeţul Ialomiţa.

Conform poliţiştilor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean, un cetăţean sirian în vârstă de 42 de ani a lovit cu maşina pe care o conducea o căruţă care se deplasa pe acelaşi sens de mers cu autoturismul. Impactul a fost unul puternic iar în urma lui a rezultat rănirea a ptru tineri. Au fost răniţi în accident un tânăr în vârstă de 17 ani care conducea căruţă, şi trei pasageri cu vârstele cuprinse între 14 şi 15 ani. Toate cele patru victime erau domiciliate în oraşul Ţandărei. Conducătorul autoturismului care a acroşat căruţa a fost testat cu aparatul alcooltest, alcoolemia rezultată era una negativă. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ziua şi accidentul rutier în Iaşi! În ultimele două zile au murit două persoane pe şoselele din judeţ

Săptămâna neagră în judeţul Iaşi. Tot mai multe evenimente rutiere se produc în judeţ. De exemplu ieri, 23 ianuarie 2020 pe şoselele din judeţul Iaşi s-au produs trei evenimente majore care s-au soldat cu decesul a două persoane şi rănirea gravă celei de-a treia persoană.

Concret, în decursul zilei de ieri, un eveniment rutier grav s-a produs în localitatea Mirosloveşti. Accidentul rutier s-a soldat cu decesul conducătorului motocicletei. Se pare că tânărul a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o basculantă. Acesta a murit pe loc, iar medicii veniţi la faţa locului au constatat decesul. Un alt accident care s-a soldat cu decesul unei persoane a avut loc tot ieri, 23 iunie 2020, în zona localităţii Strunga. De această dată, un angajat al unei firme de curierar a fost acroşat mortal de un autoturism. Bărbatul oprise pe drumul European E85 pentru a-şi umple sticla cu apa din izvorul din zonă. Al treilea accident a avut loc tot pe fondul neatenţiei. Concret, un autoturism marca Logan nu a acordat prioritate în intersecţia din zona Ţesătură şi a fost acroşat de un echipaj ISU-Pompieri ce se deplasa la un incendiu. Bărbatul rănit în accidentul din Ţesătura se afla internat în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.

Adauga un comentariu