National

Accident rutier grav! Două persoane au fost decapitate după ce au intrat cu maşina într-un TIR

Publicat: 18 aug. 2020
Două persoane au fost decapitate după ce au intrat cu maşina într-un TIR
Două persoane au fost decapitate după ce au intrat cu maşina într-un TIR

Noapte teribilă în această noaptea pe şoselele din România. O femeie alături de copilul ei au fost pur şi simplu decapitaţi după ce au intrat cu maşina într-un TIR. Conform informaţiilor de ultimă oră, cei doi nu au avut nicio şansă la viaţă.

Două persoane au fost decapitate după ce au intrat cu maşina într-un TIR

În cursul nopţii trecute, două persoane au fost decapitate după ce au intrat cu maşina într-un TIR. Conform informaţiilor de la faţa locului, accidentul s-a soldat cu moartea a două persoane. Şoferul unui camion cu numere de Suceava ar fi încercat să întoarcă pentru că ar fi greşit drumul, moment în care un autoturism a intrat sub remorca acestuia. Impactul a fost unul deosebit de puternic.

Accidentul s-a produs pe autostra A1 Bucuresti-Pitesti. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale şi echipaje ale poliţiei rutiere. În pofida eforturilor făcute de medici, mama şi copilul ei de 2 ani nu au mai putut fi salvaţi, decedând.

Accident rutier soldat cu decesul unei persoane, la Suceava

Accidentul rutier de pe A1 nu a fost singura tragedie din cursul nopţii trecute din România. Încă un accident rutie grav s-a produs în Suceava. Conform informaţiilor de la faţa locului, un bărbat a murit iar alte trei persoane au fost rănite.

Un tânăr de 19 ani a murit, iar alţi trei au fost grav răniţi, luni seara, într-un accident produs în judeţul Suceava, după ce autoturismul în care se aflau a ajuns într-un şanţ. Tânărul care şi-a pierdut viaţa a fost prins sub maşină, iar manevrele de resuscitare făcute de echipajele medicale nu au dat rezultat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, o maşină a ajuns în şanţ, intre localităţile Horodnic şi Gălăneşti, acolo intervenind pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulante SMURD, precum şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. În accident au fost implicate patru persoane, dintre care una a rămas încarcerata în maşină, iar o alta a fost prinsă sub autoturism.

Încă o tragie pe şoselele din România, de această dată la Iaşi

În cursul zilei de luni, 17 august 2020, o nouă tragedie a avut loc pe şoselele din România, mai exact în Leţcani judeţul Iaşi. Un motociclist a murit după ce a intrat într-o maşină. Impactul a fost unul extrem de puternic, victima fiind proiectată la câţiva zeci de metri distanţă. Tânărul s-a urcat pe motor și a circulat cu viteză, însă, la un moment dat, a intrat în coliziune cu un autoturism. Unele voci spun că motociclistul ar fi vrut să depășească un autoturism pe partea dreaptă, însă autoritățile spun că, din primele cercetări, a reieșit că femeia care conducea autoturismul ar fi schimbat bandă fără să se asigure

Motocicleta s-a izbit violent de un cap de pod, iar motociclistul a fost grav rănit, intrând în stop cardio-respirator. Martorii au sunat imediat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM), medicii începând imediat manevrele de resuscitare.

Adauga un comentariu