Titlurile zilei

Tragedie în trafic la Iași! Un tânăr motociclist a murit într-un accident dubios. Soția lui s-a prăbușit de durere: „Papy, ai distrus o familie din cauza motoarelor tale”

Publicat: 18 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie în trafic la Iași Un tânăr motociclist a murit într-un accident dubios. Soția lui s-a prăbușit de durere Papy ai distrus o familie din cauza motoarelor tale
Tragedie în trafic la Iași după ce un tânăr motociclist a murit după o manevră greșită

Tragedie în trafic. Un tânăr motociclist a murit într-un accident dubios. Tânărul s-a urcat pe motor și a circulat cu viteză, însă, la un moment dat, a intrat în coliziune cu un autoturism. Unele voci spun că motociclistul ar fi vrut să depășească un autoturism pe partea dreaptă, însă autoritățile spun că, din primele cercetări, a reieșit că femeia care conducea autoturismul ar fi schimbat banda fără să se asigure

Tragedie în trafic la Iași. Un tânăr în vârstă de 26 de ani, pasionat de motoarele pe două roți, a murit după un accident cumplit. Se afla pe o motocicletă și circula dinspre Lețcani către Iași. La un moment dat, motocicleta pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie. Motocicleta s-a izbit violent de un cap de pod, iar motociclistul a fost grav rănit, intrând în stop cardio-respirator. Martorii au sunat imediat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM), medicii începând imediat manevrele de resuscitare.

Rudele tânărului au ajuns la locul producerii accidentului

Din acel moment, ceea ce avea să se întâmple părea desprins dintr-un film de groază. La locul accidentului au ajuns treptat soția tânărului, fratele acestuia și mai multe rude. În timp ce medicii îi făceau manevrele de resuscitare, familia tânărului plângea și se ruga. Tot ce s-a întâmplat a fost dramatic. Soția tânărului țipa și îi reproșa că a distrus o familie din cauza pasiunii sale.

„Papy, trezește-te, ai lăsat o familie pentru motoarele tale”, striga disperată tânăra sa soție.

Până și oamenii legii au izbucnit în lacrimi

Până și oamenii legii aveau ochii în lacrimi când asistau la scenele dramatice. Ionuț Bogdan avea 26 de ani și era recent căsătorit. Împreună cu soția sa au adus pe lume o fetiță de un an și câteva luni. Micuța a rămas fără tată din cauza unei manevre greșite. Polițiștii ieșeni au transmis că șoferița ar fi cea vinovată, însă nimic nu este deocamdată clarificat.

„În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior vor fi stabilite cauzele decesului. Motociclistul nu avea echipament de protecție. Era echipat doar cu o cască, însă impactul a fost extrem de violent, iar rănile pe care le-a suferit s-au dovedit a fi fatale. Pe pagina de Facebook a tânărului au început să curgă mesajele. Zeci de prieteni și-au manifestat susținerea pentru familia care trece acum prin clipe crunte.

Tragedia ar fi putut fi evitată

Ceea ce s-a întâmplat ieri la Iași ar trebui să ridice multe semne de întrebare tuturor. O clipă de neatenție distruge vieți, iar ieri s-a văzut din plin asta la locul accidentului mortal. Ionuț sau Papy, cum i-au spus până ieri prietenii, a fost pasionat de motoare. Zeci de ieșeni împart aceeași pasiune și, din păcate, sunt expuși la astfel de incidente. Respectul în trafic și atenția trebuie să fie la ordinea zilei, dar, din păcate, nu se întâmplă asta. Acum, un copil va crește fără tată și nu se va putea bucura de iubirea ambilor părinți din cauza unei greșeli care putea fi evitată. Dumnezeu să îl ierte!

Adauga un comentariu