Actualitate

Accident rutier grav în Caraș-Severin. O fată de 14 ani a fost dusă de urgenţă la spital, iar părinţii ei au murit

Publicat: 17 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier grav în Caraș-Severin. O fată de 14 ani a fost dusă de urgenţă la spital iar părinţii ei au murit
Accident rutier grav în Caraș-Severin. O fată de 14 ani a fost dusă de urgenţă la spital, iar părinţii ei au murit

În această seară, 17.11.2023, a avut loc un accident rutier grav judeţul Caraş-Severin. Din primele informații, se pare că o mașină și un autocar au intrat în coliziune.

O fată de 14 ani a fost dusă de urgenţă la spital, iar părinţii ei au murit, în urma accidentului. Persoanele din autocar nu necesită îngrijiri medicale.

Accidentul rutier a avut loc în localitatea Grădinari din judeţul Caraş-Severin.

Cei doi adulţi, soţ şi soţie, au murit în urma accidentului

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanță Judeșean. De asemenea, a intervenit o autospecială de transport victime multiple

”Este vorba despre o coliziune între un autocar şi un autoturism din care au rezultat trei victime,doi adulţi şi un minor, dintre care două victime adulte încarcerate. Acţionează Secţia de pompieri Oraviţa cu 1 ASAS, 1 SMURD, 1 ambulanţă SAJ. Spre Grădinari a fost trimis şi ATPVM cu medic. Echipajul de pompieri acţionează pentru descarcerarea celor 2 victime din autoturism, care sunt inconştiente”, a transmis ISU Caraş-Severin.

Potrivit poliţiştilor, cei doi adulţi, soţ şi soţie, au murit în urma accidentului, iar fata lor în vârstă de 14 ani a fost dusă la spital, în Oraviţa.

De asemenea, poliţiştii spun că maşina a ieşit de pe un drum lăturalnic şi a intrat fără ca şoferul să se asigure, pe un drum naţional unde circula regulamentar autocarul care a fost lovit în plin de autoturism.

Accident grav în județul Suceava, cu un microbuz și un tir. A fost activat planul roșu

Reamintim faptul că un accident rutier grav s-a produs, vineri, pe DN 17, în localitatea Valea Putnei, județul Suceava, fiind implicate un microbuz și un tir.

În accidentul rutier au fost implicate 12 persoane, dintre care 7 au fost evaluate medical la fața locului, conștiente, a transmis ISU.

Pentru gestionarea eficientă și asigurarea asistenței medicale de urgență tuturor persoanelor implicate, la nivelul județului Suceava a fost activat Planul roșu de intervenție.

La locul evenimentului au fost alocate 3 ambulanțe SMURD, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 2 echipaje de descarcerare și 3 ambulanțe SAJ.

Adauga un comentariu