Local

Accident rutier grav în Holboca! Un şofer beat a acroşat un biciclist! Victima este în stare gravă (EXCLUSIV), FOTO

Publicat: 08 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În urmă cu puţin timp un accident rutier a avut loc în comună ieşeana Holboca. Un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a acroşat un biciclist.

Accident rutier grav în Holboca

UPDATE: Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, biciclistul a decedat.

UPDATE: Aseară în jurul orei 22:00 un bărbat de 56 de ani care conducea un autoturism, pe fondul nepăstrării distanţei a acroşat un biciclist în vârstă de peste 60 de ani. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Şoferul autoturismului a fost găsit cu o alcoolemie de 0,37 şi s a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În urma doar cu jumătate de oră, în localitatea ieşeana Holboca a avut loc un accident rutier grav. Concret, un şofer ce se află sub incidenţa băuturilor alcoolice a suprins şi accidentat un biciclist. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri, dar şi un echipaj de prim ajutor. Din primele informaţii, şoferul ar fi avut o alcoolemie de 0.37 alcool pur în aerul respirat.

Biciclistul a fost transportat de urgenţă la spital şi potrivit surselor noastre, acesta se afla în comă de gradul 3.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu