Actualitate

Accident rutier grav în Slovenia, un autocar cu români s-a răsturnat. Trei persoane au murit, iar alte patru au fost rănite – FOTO

Publicat: 03 feb. 2023
_____ Vizualizări 6 Comentarii

Un grav accident rutier a avut loc vineri dimineaţă, pe o autostradă din Slovenia. Potrivit poliţiei, cel puţin trei persoane şi-au pierdut viaţa.

Accidentul s-a produs în jurul orei 5 dimineaţa (ora 6 în România), pe un sector de drum situat nu departe de oraşul Maribor.

Cel puţin patru persoane au fost rănite și alte trei au murit

Trei persoane au murit și mai multe au fost rănite, a anunțat departamentul de poliție din Murska Sobota.

Publicaţia Slovenske Novice relatează că în accident a fost implicat un autocar cu numere de înmatriculare românești.

Din cauza accidentului, autostrada dintre nodurile Gančani și Lipovci spre Maribor a fost închisă, estimându-se că va fi redeschisă abia în jurul orei 13.

Cauza accidentului este încă necunoscută, dar cel mai probabil şoferul a adormit la volan. Se presupune că autocarul venea din Italia şi se îndrepta către România, el având numere de înmatriculare de Braşov.

Această tragedie rutieră vine la mai puţin de şase luni după o alta petrecută în Bulgăria, în apropiere de Veliko Trnovo, unde patru români care se întorceau din Turcia au murit, iar nouă au fost răniţi, după ce autocarul în care se aflau a fost implicat într-un accident.

De asemenea, luna trecută, un autocar cu 52 de pasageri, toţi români, s-a răsturnat pe autostrada A13 din Italia, lângă Padova Est. În urma accidentului mai multe persoane au fost rănite, două fiind transportate la spital cu elicopterul.

Autocarul spre îndrepta spre Veneţia, iar pe rampa de accelerare pentru a reveni pe autostradă şoferul a pierdut controlul autovehicului.

Un alt autocar s-a răsturnat la Pașcani

Vă aducem aminte că la mijlocul lunii decembrie, un autocar cu 35 de artiști ai unui ansamblu folcloric s-a răsturnat lângă Pașcani, o adolescentă de 15 ani pierzându-şi ambele brațe. Artiștii mergeau la un festival cu autocarul, dar vehiculul s-a răsturnat, iar 25 de pasageri, dintre care 12 minori au fost răniți.

Cazul adolescentei a suscitat emoţie la nivel naţional, medicii de la spitalul din Iaşi reuşind să-i pună braţele la loc, în urma unor operaţii foarte complicate.

La intervenția care a durat aproape 20 de ore au participat șase chirurgi, doi medici ortopezi, trei anesteziști și trei echipe de asistente. Operația a fost un succes, iar specialiștii sunt optimiști.

Potrivit acestora, Alexia își va putea folosi ambele brațe în proporție de 85%. Însă va avea nevoie și de alte operații, apoi de ședințe de recuperare.

Comentarii
  • Soferul a ,,adormit la volan” adica a murit la volan de la vaccinul ucigash.

    Spuneti adevarul, CRIMINALILOR !

    Provaccinistilor si complicilor la GENOCID le-a dat Dumnezeu ceea ce au vrut ei CRIMINALII pentru altii, asa ca si voi o sa patiti la fel ca soferii vaccinati care fac accidente ca acesta.

    Voi si MILITIA CRIMINALA care poarta steagul Ucrainei pe masini si steaua cu shase colturi pe epoleti, au ordin de la Clona Soros – Zelenscki sa nu spuna adevarul despre accidentele auto si cele de avion in care sunt implicati oameni nevinovati.

    Nu ma indoisc de faptul ca sunteti IDIOTI si ca v-ati vaccinat, asa ca va vine randul sa va duceti la DRACU’, adica la seful vostru, ZOILOR !

    Pana sa fiti spanzurati pentru Complicitate la Crime impotriva umanitatii conform Codului Nuremberg si a Conventiei de la Geneva 1949, o sa dati coltul ori la volan ori calcati de un sofer mort la volan. CRIMINALILOR !!!

  • Anonimule, si ai scapat ?

    In ce salon ai fost ?

    Ai avut pat la usa sau la fereastra ?

    Pe mine m-au externat pentru ca am reusit testul cu golirea cazii.

    Probabil ca tu nu l-ai trecut si ai fost nevoit sa fugi…nasol.

    Te vor prinde la un control de rutina si tot acolo ajungi, dar nu mai primesti acelasi pat.

  • ,,Pilot vaccinat moare în timpul decolării. Zborul Envoy Air 3556, un Embracer E175 operat în numele American Eagle, a experimentat o urgență în zbor la câteva secunde după ce a plecat de la Aeroportul Internațional Chicago-O’Hare către Columbus, Ohio. Pilotul comandant, Patrick Ford, vorbea coerent și clar cu ATC când vocea i-a încetat brusc. Câteva minute mai târziu, copilotul Brandon Hendrickson a informat ATC că deține controlul asupra aeronavei și că Ford a căzut inconștient la comenzi și și-a anunțat intenția de a se întoarce imediat la aeroport. Zborul a aterizat în siguranță, dar Ford era mort; Hendrickson și un pilot de la American Airlines în afara serviciului l-au scos pe Ford din ham în timp ce paramedicii se luptau cu disperare să-i salveze viața. Ulterior s-a stabilit că Ford a suferit un atac de cord fatal. „Succesiunea evenimentelor: Căpitanul Ford l-a informat pe căpitanul Hendrickson că se simte tulburat, amețit, apoi a părut că se răzgândește, spunând ceva de genul „Nu contează, sunt ok”. Hendrickson îl întreabă apoi dacă este bolnav, observând că arată puțin palid. Căpitanul Ford spune că s-a vaccinat împotriva Covid-19 în urmă cu câteva zile și probabil că are o reacție ușoară. Ford este apoi auzit vorbind cu ATC și se prăbușește pe scaun și moare’’. Guvernul federal a aplicat o presiune enormă asupra industriei aviației, inclusiv FAA și NTSB, pentru a evita introducerea cuvântului „vaccin” în rapoartele de incident. „Dacă un raport cu cuvântul Covid-19 sau vaccin traversează birourile noastre, raportul este modificat pentru a omite acele cuvinte”, a spus sursa noastra. „Este evident că guvernul nu vrea ca vaccinul său să fie calomniat.” FAA și NTSB au îngropat sute de rapoarte în care injectarea cheagului ar fi putut fi o cauză care a contribuit la incidente. Numărul de decese și îmbolnăviri ale piloților a crescut exponențial de la începutul mandatelor de vaccinare.’’

  • ,,Militarii Palariilor Albe distrug rezervele de sange contaminat cu vaccin
    După ce Congresul a votat 350-80 în favoarea abrogarii mandatului neconstituțional al vaccinului Covid-19 al lui Lloyd Austin pentru toți membrii forțelor armate, diviziunea White Hat a armatei americane a făcut un pas mai departe, distrugând donațiile de sânge luate de la militarii vaccinați.
    Ei spun că dovezile empirice demonstrează dincolo de orice îndoială că, deși donatorii ar putea să nu prezinte efecte secundare legate de vaccin, primitorii de plasmă contaminată au avut reacții adverse, inclusiv moarte subită, de la sânge contaminat. Caz concret: Sgt. William Wright, un bărbat sănătos, în vârstă de 36 de ani, staționat la Fort Bliss, Texas, a fost rănit în timpul unui exercițiu de antrenament până a avut nevoie de o transfuzie. Wright nu a fost vaccinat; dusese o luptă grea pentru a obține o scutire religioasă. Era inconștient în acel moment și, prin urmare, nu a putut întreba dacă plasma care i-a intrat în vene a fost sifonată de la o persoană vaccinată. Fără să știe Wright, donatorul fusese dublu vaxat și stimulat. Părea să-și revină – semnele vitalele erau normale și mânca alimente solide – dar a rămas sub observație la Centrul Medical al Armatei William Beaumont-Fort Bliss și a avut suficientă putere pentru a întreba dacă i s-a dat sânge vaccinat. Când i s-a spus că a făcut-o, a protestat. Două zile mai târziu, Wright, încă la spital, a murit brusc – atac de cord major. O examinare post-mortem a găsit un cheag de sânge de 11 inchi într-o arteră a plămânilor lui.
    Mișcarea medicilor White Hat susține că regimul criminal Biden a îngropat sute de rapoarte similare care calomniază prețiosul său vaccin.
    „Când un pacient nevaccinat primește plasmă vaccinată, ei bine, statisticile nu mint. Ceea ce am fost martori este un număr astronomic de mare de trupe care prezintă totul, de la efecte secundare ușoare și temporare până la efecte secundare severe și de durată și, în unele cazuri, moarte. Cunosc personal 12 bărbați care au avut nevoie de o transfuzie și s-au opus cu vehement la vaccinarea cu plasmă. Li s-a spus că sunt proprietatea guvernului și nu au dreptul să o refuze”, a declarat un medic de la Womack Army Medical Center, Fort Bragg, pentru Real Raw News.
    Joi, conducerea superioară a Centrului Medical al Armatei Womack a ajuns la un consens pentru a incinera și a distruge stocul său de sânge contaminat cu vaccin – aproximativ 500 de litri de plasmă refrigerată și sânge integral care nu fusese încă turnat într-o centrifugă. Vestea actului eroic s-a răspândit rapid în rândul comunității White Hat și, în câteva ore, alte baze militare au început să distruga sângele contaminat. Fort Meade, locul unde se află Comandamentul Cyber din SUA, și-a distrus aprovizionarea, la fel ca și aerodromul Hunter Army și Fort Benning, ambele în Georgia. În total, 23 de unitati militare au distrus sângele toxic.
    „A fost un efect de ondulare, un val”, a spus sursa noastră de la Womack Army Medical Center. „Ne-a trebuit doar să-l pornim, iar acum se spală peste baze comune în toată țara.”
    RRN a întrebat dacă distrugerea de sânge ar afecta membrii serviciului a căror viață depinde de o transfuzie.
    „Avem un as în gaură”, a spus sursa noastră. „Din fericire, marinii au rezistat mandatului de la început și au donat în mod regulat. Estimare aproximativă, 150.000 de marini nevaccinați care pot dona de 6 ori pe an. De asemenea, unitățile de Operațiuni Speciale au refuzat vaccinarea. Adică 43.000 de bărbați și femei, dați sau primiți. Nu vom avea lipsă de sânge nevaccinat. Și vom obține mai multe, pe măsură ce noii înrolați, care nu vor trebui să fie vaxați, pot contribui cu ale lor.”

Adauga un comentariu