Actualitate

Accident rutier grav în Vâlcea! A fost aplicat planul roşu de intervenţie după ce a fost implicat un microbuz

Publicat: 10 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier grav în Vâlcea A fost aplicat planul roşu de intervenţie după ce a fost implicat un microbuz
Accident rutier grav în Vâlcea. Un microbuz a fost implicat, iar în urma solicitării a fost aplicat codul roşu de intervenţie

Accident rutier grav în Vâlcea. Un microbuz a fost implicat, iar în urma solicitării a fost aplicat codul roşu de intervenţie. În această dimineaţă, accidentul s-a produs pe raza localităţii Buneşti. Impactul a fost destul de puternic.

Accident rutier grav în Vâlcea! Impactul a fost unul puternic şi mai multe persoane rănit

În dimineaţa zilei de miercuri, 10 iunie 2020, pe raza localităţii Buneşti, mai exact, pe DN 67, un accident rutier grav s-a produs între un autotursim şi un microbuz de transport persoane. Impactul a fost unul destul de puternic care a dus la răsturnarea microbuzului. Planul roşu de intervenţie s-a activat iar la faţa locului au sosit mai multe echipaje de prim ajutor, dar şi poliţişti rutieri.

Accident rutier grav Vâlcea. Sunt mai multe victime, dar niciuna grav rănită

Potrivit celor de la ISU, la faţa locului au intervenit de urgenţă un echipaj de la descarerare, şase echipaje ale SMURD dar şi şapte echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. În urma accidentului a rezultat rănirea a şapte persoane care au fost preluate de echipajele SAJ şi una preluată de SMURD Vâlcea. În total au fost 11 persoane rănite, dintre care doar 8 au necesitat tranportul la spital. Conform aceloraşi surse, nicio persoană nu se afla într-o stare gravă.

„Şapte victime au fost preluate de SAJ şi una de SMURD Vâlcea. În autoturism a fost o victimă, iar în microbuz 10. Aparent nicio persoană nu este în stare gravă. Având în vedere numărul mare de victime a fost declanşat Planul roşu de intervenţie de la ora 6,02 până la 6,56, când a încetat. Persoana care a fost încarcerată este o femeie, în vârstă de 52 de ani”, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean a stabilit primele detalii legate de accident

Inspectoratul de Poliţie Judeţean a stabilit primele detalii legate de felul în care s-a produs accidentul. Conform autorităţilor, pe raza localităţii Buneşti din Vâlcea, accidentul rutier grav s-a produs după ce un autoturism ce se deplasa dinspre Vâlcea spre Gorj a pătruns pe sensul de mers opus şi a intrat în impact frontal cu un microbuz în care se aflau 14 persoane. Din fericire, toate persoanele care au fost transportate la persoane sunt conştiente şi se afla în afara oricărui pericol. Momentan, poliţiştii nu au terminat ancheta. Cercetările continuă.

„În urma evenimentului rutier, 7 persoane din microbuz au fost transportate la o unitate spitalicească, cei doi şoferi au scăpat nevătămaţi. Toate persoanele transportate la spital au fost conştiente. Se circulă alternativ pe sensul de mers Vâlcea – Gorj”, a anunţat IPJ Vâlcea.

Accident rutier grav Vâlcea! România şi şoselele pline de sânge

Conform unui raport european, şosele din România sunt pline de sânge. Ţara noastră este fruntaşa la capitolul accidente rutier şi acest lucru se vede şi la numărul de persoane decedate într-un an. Infrastructura proastă sau inexistentă pe anumite porţiuni, teribilismul vitezei, dar şi consumul de alcool sunt câteva dintre cauzele care duc la adevărate tragedii.

Doi poliţişti au murit la datorie în urma unui accident rutier

În cursul serii de 9 iunie 2020, un accident rutier grav a curmat viaţa a doi poliţişti. Din câte se pare, bărbatul care conducea maşina de poliţie a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac. În urma impactului, maşina a luat foc iar el cu încă o tânără poliţista în vârstă de 21 de ani şi-au pierdut viaţa.

Adauga un comentariu