Local

Accident rutier grav într-o localitate ieșeană (Exclusiv) – Galerie Foto, Video

Publicat: 22 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Accident rutier grav în localitatea ieșeană Costuleni. Din primele informații se pare că un autoturism s-a răsturnat după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Din păcate patru persoane au fost rănite. Acestea sunt conștiente. Una dintre persoane a refuzat să fie transportată la unitatea medicală. La fața locului au intervenit echipaje de prim-ajutor. Revenim cu detalii.

Zilnic oamenii legii din Iași se confruntă cu accidente rutiere

Accident rutier în Copou. Astăzi s-a produs un accident rutier pe Bulevardul Carol I, din Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi, au fost implicate un autoturism marca BMW şi o motocicletă marca Honda.

Accident rutier în Copou

Accidentul rutier din Copou s-a produs luni, 22 iunie 2020. Cauza producerii accidentului a fost neacordarea de prioritate. Conducătorul autovehiculului marca BMW nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu motociclistul. La faţa locului se deplasează de urgenţă un echipaj medical şi poliţiştii rutieri. Momentan nu se cunoaşte starea de sănătate a conducătorului motocicletei. În zona Copoului se produc în mod frecvent accidente pe fondul neacordării de prioritate.

Accident rutier în Copou. O mașină s-a răsturnat

Pe data de 17 mai 2020, s-a produs un alt accident rutier grav, în zona Stadion din Copou. Au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, o maşină s-a răsturnat. Poliţiştii şi SMURD-ul s-au deplasat de urgență la faţa locului. În accidentul rutier a fost implicat şi un angajat al Biroului pentru Investigaţii Criminale din Iaşi. Angajatul nu ar fi fost de vină pentru producerea evenimentului rutier.

”Pe 17 mai a.c., în jurul orei 11.50 am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Iași a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate s-a constatat că un bărbat, de 30 de ani, din comună Popricani în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Iași, la intersecția cu Aleea Grigore Ghica Vodă nu ar fi respectat semnificația indicatorului „oprire”, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 45 de ani, din municipiul Iași.

În urma impactului femeia de 45 de ani și o tânără, pasageră în primul autoturism, au fost rănite. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă.” precizau la acel moment reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean IPJ Iaşi.

Ciocnire laterală soldată cu patru victime

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, sefa Unității de Primiri Urgențe SMURD a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași preciza în data de 17 mai 2020, faptul că, în urma coliziunii laterale a celor două autoturisme au rezultat patru victime. Unul dintre autoturisme s-a răsturnat. Trei dintre cele patru victime au refuzat transportul la unitatea spitalicească, iar a patra a fost dusă de urgență la UPU. Victima prezenta o contuzie la coloana cervicală cu plăgo tăiate pe antebraț.

”Astăzi, 17 mai 2020, un accident rutier s-a produs în zona Copou din Iaşi. În accidentul rutier au fost implicate doua autoturisme. Este vorba despre o ciocnire laterală, din care a rezultat patru victime. Un autoturism s-a răsturnat. Trei dintre persoane au refuzat transportul la spital, iar a patra victimă a fost transportat la UPU din cadrul Spitalului Sf. Spiridon. Victima prezintă o contuzie la coloană cervicală, plăgi tăiate pe antebraţ cu retenţie de corpi străini (cioburi de sticlă). Nicio persoană nu a rămas încarcerata în autoturisme.” menționa Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iaşi.

Adauga un comentariu