Local

Accident rutier grav la Iași. O mașină s-a răsturnat în urma impactului. O persoană a fost rănită şi este transportată la spital – EXCLUSIV – FOTO/ VIDEO/ UPDATE

Publicat: 01 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, evenimentul rutier a avut loc în satul Poieni, comuna Schitu Duca.

În cadrul evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea unei persoane. Victima este conștientă. La fața locului este o scurgere de carburant și fum. De urgență s-au deplasat la locul accidentului de la Detașamentul de Pompieri 2 Iași o autospecială ATA cu doi subofițeri și o ambulanță de tip B de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași.

UPDATE: Accidentul rutier la produs la intersecția cu localitatea Dobrovăț. Autoutilitara a ieșit de pe drumul localității ieșene menționate anterior, iar conducătorul autoturismului marca Ford s-a speriat, trăgând astfel de volan și intrând pe contrasens. În urma manevrei, autovehiculul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul mașinii avariate a fost rănit și transportat la spital.

Adauga un comentariu