Local

Accident rutier în Alexandru cel Bun!

Publicat: 20 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în Alexandru cel Bun

Un accident rutier a avut loc în această seară în cartierul ieșean Alexandru cel Bun.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și un echipaj medical.

Din primele informații obținute de reporterii Bună Ziua Iași, accidentul a fost fără victime, soldându-se doar cu pagube materiale.

Accident rutier grav în Iași! Un tractor s-a răsturnat peste șofer

Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea ieșeană Poiana Șcheii. Un tractor s-a răsturnat peste șofer.

Bărbatul peste care s-a răsturnat tractorul a decedat. Victima este un bărbat în vârstă  de 36 de ani care nu deținea permis de conducere și care a condus un tractor fără cabină, neînmatriculat pe un drum sătesc din localitatea Poiana Șcheii, comuna Șcheia, iar la trecerea pe un drum improvizat creat pentru ocolirea unui podeț, a intrat cu roata în șanț și s-a răsturnat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Accident rutier grav în Iași!

Grav accident cu victime în zona Canta, la primele ore ale dimineții de ieri, în care au fost implicate două autoturisme și un camion. Din primele informații oferite de Poliție, s-a produs o coliziune între două autoturisme. Astfel, în urma unei manevre greșite, după impact, una dintre mașinile implicate a ricoșat într-un camion.

În urma acestui accident au rezultat două victime care au fost preluate pentru a primi îngrijiri medicale. Traficul în zonă este blocat, iar oamenii legii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului. De asemenea, se intervine pentru fluidizarea traficului.

O femeie, condamnată la închisoare după un accident rutier mortal!

O ieșeancă a fost condamnată cu executare, după comiterea unui accident rutier grav. Judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis apelurile procurorilor, dar au respins apelul formulat de către Alexandra Oana Ozoreanu. Femeia a primit o pedeapsă de 3 ani și 2 luni de închisoare, pentru ucidere din culpă

Magistrații din cadrul Curții de Apel Iași au admis apelurile procurorilor și au respins apelul unei femei acuzată de ucidere din culpă. Procesul femeii a început în urmă cu mai bine de 3 ani, după un accident rutier mortal.

„Instanța admite apelurile formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău, de părţile civile şi de partea responsabilă civilmente Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A. împotriva sentinţei penale din 20 iunie 2019 a Judecătoriei Hârlău, sentinţă pe care o desfiinţează parţial, în latura penală şi în latura civilă. Rejudecând: înlătură din sentinţa apelată dispoziţiile privind suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei principale rezultante aplicate inculpatei Ozoreanu Oana Alexandra. Contopeşte pedepsele principale aplicate pentru infracţiunile pentru care inculpata Ozoreanu Oana Alexandra a fost trimisă în judecată, în pedeapsa principală rezultantă de 3 ani şi 2 luni de închisoare, care urmează a fi executată în regim de detenţie. Stabileşte culpa în producerea accidentului la 40 la sută pentru inculpata Ozoreanu Oana Alexandra şi la 60 la sută pentru victima Dumitru B.”, au menționat magistrații ieșeni.

Un impact mortal pe o stradă din județ, pe timp de iarnă: Alexandra Oana Ozoreanu a intrat în vizorul procurorilor

Alexandra Oana Ozoreanu a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu mai bine de 3 ani. Conform procurorilor din Hârlău, impactul de la care a pornit acest dosar a avut loc pe 14 februarie 2017. În acea zi, victima, Dumitru B., se întorcea acasă de la un bar.

Pe drum, mergând pe șosea, a fost lovit de un autoturism despre care anchetatorii au menționat că ar fi fost condus de Alexandra Oana Ozoreanu. Pentru a demonstra că la volanul maşinii care l-a lovit pe bărbat se afla tânăra, anchetatorii au vizionat imagini de pe camerele de supraveghere din zonele apropiate celei în care a avut loc impactul.

 

sursa foto: Info Iași

Adauga un comentariu