Actualitate

Accident rutier în Bacău. Un copil a fost lovit de o maşină a Poliției – VIDEO

Publicat: 17 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în Bacău. Un copil a fost lovit de o maşină a Poliției - VIDEO
În timp ce traversa regulamentar, copilul a fost lovit de o autospecială a Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Bacău

Astăzi, 17 februarie, un copil a fost lovit de o maşină de Poliţie, chiar pe trecerea de pietoni din zona Gării din Bacău.

Accidentul a avut loc în faţa Gării din Bacău, atunci când un copil încerca să traverseze stradă pe trecerea de pietoni. Copilul a fost transportat la spital pentru a i se face controale amănunțite.

Un alt copil lovit de o maşină a Poliţiei, la Bacău

În timp ce traversa regulamentar, copilul a fost lovit de o autospecială a Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Bacău.

Momentele de după impact au fost surprinse cu telefoanele mobile de oamenii aflaţi în zonă, iar ulterior imaginile au fost postate pe reţelele de socializare. Oamenii ce se aflau în zonă au surprins imediat momentul de după accident şi l-au înregistrat cu propriile telefoane. Imaginile au apărut imediat e reţelele de socializare.

Poliţistul în cauză a fost testat de către colegii săi cu aparatul etilotest, acesta urmând a fi audiat şi a i se deschide un dosar de cercetare penală.

Copilul lovit de autospeciala de Poliţie a fost preluat de către un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru a i se efectua investigaţii amănunţite.

„La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 14.20, o autospecială de poliție condusă de un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se deplasa pe direcția de mers, strada Constantin Ene către strada Mioriței, ajungând la trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator și marcaj rutier, a acroșat un pieton, de 16 ani, din comună Racova, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă.

Din impact, a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Atât pietonul, cât și conducătorul auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au declarat cei din cadrul IPJ Bacău.

Se așteaptă noi informații în legătură cu accidentul de la București, unde o fetiță a murit traversând regulamentar

Accidentul din Bacău vine după cumplitul accident din Bucureşti, atunci când Raisa, o fetiţă în vârstă de numai 11 ani, a fost spulberată de o maşină de Poliţie, tot pe trecerea de pietoni, şi şi-a pierdut viaţa.

Amintim că poliţistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni nu a mai vrut să facă testul poligraf. Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, susține că va înainta o plângere penală pentru că i se obstrucționează accesul la dosar.

„Eu aflu acum de la dumneavoastră că acest polițist nu vrea să facă testul pentru că toată ziua Brigada Rutieră a refuzat orice fel de dialog, deși aveau dispoziție din partea procurorului. Au refuzat să pună la dispoziție această informație. Mai mult, urmează să depun o plângere penală împotriva celor care anchetează de la Brigada Rutieră pentru obstrucționarea vădită a accesului meu la dosarul respectiv, deși aveau această obligație”, a declarat acesta.

Astăzi, 17 februarie, tragedia era cât pe ce să se repete, atunci când un copil a fost lovit de o maşină de Poliţie, chiar pe trecerea de pietoni din zona Gării din Bacău. Din fericire, copilul este în afara oricărui pericol.

Adauga un comentariu