Actualitate

Accident rutier în Gorj. Un adolescent şi-a pierdut viaţa din cauza unui şofer ce nu avea permis de conducere

Publicat: 02 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în Gorj. Un adolescent şi-a pierdut viaţa din cauza unui şofer ce nu avea permis de conducere
Accident rutier în Gorj. Un adolescent şi-a pierdut viaţa

Un minor, în vârstă de 15 ani a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident produs în comuna Plopşoru, judeţul Gorj. Conducătorul autoturismului în care se afla adolescentul a intrat într-un cap de pod, el neavând permis şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a informat IPJ Gorj.

Accident rutier mortal în Gorj

Conform informaţiile transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj, din cercetările efectuate de oamenii legii a reieşit faptul că un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comună Aninoasa, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional DN 66 Plopşoru, din direcţia oraşului Rovinari către oraşul Filiaşi, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare părăsind partea carosabilă. Acestai a lovit un cap de pod şi un autovehicul parcat în afara părţii carosabile.

„În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi decesul tânărului de 15 ani, din municipiul Petroşani, pasager pe scaunul dreaptă faţă al autoturismului.”, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Şoferul nu avea permis şi consumase băuturi alcoolice

Conducătorul autoturismului implicat în accident a părăsit locul evenimentului tragic, fiind identificat de autorităţi în apropierea producerii incidentului rutier. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate de forţele de ordine a reieşit faptul că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Astfel, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis.

Un ieșean a provocat un accident rutier, apoi a încercat să scape basma curată! Ieșeanul a dispărut cât a putut de repede! Victima a avut nevoie de peste 100 de zile de îngrijiri medicale!

A provocat un accident rutier grav, apoi a încercat să scape basma curată! Șoferul autoturismului și-a continuat deplasarea, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat! În urma impactului, victima a avut nevoie de peste 100 de zile de îngrijiri medicale.

Un individ care a provocat un accident rutier cu victimă a încercat să scape basma curată! În urma impactului, victima a avut nevoie de peste 100 de zile de îngrijiri medicale. Astfel, recent, un individ a fost pedepsit de judecătorii ieșeni, după ce a comis un accident rutier și a încercat să mușamalizeze totul. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Alexandru Răzvan Murgu la 1 an și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

„Instanța dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, fie în cadrul unei instituții aflate în subordinea Direcției de Asistență Comunitară Iași, fie în cadrul unei instituții aflate în subordinea Direcției Exploatare Patrimoniu Iași”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Click aici pentru a citi integral articolul.

Adauga un comentariu