Local

Accident rutier în Iaşi. Două eleve au fost lovite pe trecerea de pietoni, în fața Colegiului Naţional „Costache Negruzzi” – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

Publicat: 24 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în Iaşi. Două eleve au fost lovite pe trecerea de pietoni în fața Colegiului Naţional Costache Negruzzi - EXCLUSIV FOTO UPDATE VIDEO
Accident rutier în municipiul Iași. Două tinere au fost lovite

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că evenimentul rutier a avut loc în municipiu, în fata Colegiului Naţional „Costache Negruzzi” din Iaşi, pe strada Toma Cozma.

Două eleve în clasa a IX-a au fost acroşate de un autoturism cu numere de Franţa, pe trecere

La faţa locului s-au deplasat un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

Una dintre cele două fete lovite şi-a pierdut cunoştinţa. În aceste momente, victimele se afla în SMURD, iar medicii le acorda îngrijiri medicale de specialitate.

Ce a declarat șoferul după ce a acroșat elevele pe trecerea de pietoni

Conducătorul autoturismului spune că elevele vorbeau la telefon și s-au izbit de mașina acestuia, după ce a oprit inițial la trecere. De asemenea, acesta susține că nu avea viteză.

„Vorbeau la telefon şi eu nu am văzut. S-au băgat în faţă. Nu ştiu dacă aveam 30 km/ h. S-a lovit de maşină. Ele discută la telefon, se împing una pe alta. Eu am oprit acolo odată şi ele stăteau la trecere. În momentul în care am intrat pe trecere, ele au trecut”, a declarat şoferul român, care lucrează în Franţa de mai mulţi ani.

Un alt accident rutier a avut loc duminică, în județul Iași

Duminică dimineața s-a produs un accident rutier grav, în județul Iași. Un tânăr domiciliat în Vaslui a produs un accident în comuna ieșeană Gorban. Conducătorul auto rula cu o viteză excesivă în comună. La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului și a intrat în pereții unei case. În urma coliziunii, toți pasagerii autoturismului au fost răniți. De menționat faptul că în autoturism se aflau doi bărbați și trei femei. Cel mai grav a fost rănit prietenul șoferului, un tânăr tot din Vaslui. Acesta a fost găsit inconștient și a intrat în comă.

„În jurul orei 5:19, o mașină s-a răsturnat cu impact într-o locuință în satul Gorban. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a cinci persoane, trei persoane de sex feminin și două persoane de sex masculin. Două dintre persoane erau încarcerate. Din cele două victime încarcerate, o victimă era inconștientă și a fost preluată de un echipaj de SAJ C2. Cele cinci victime au vârste cuprinse între 20 și 26 de ani și se întorceau de la discotecă mergând pe direcția Răducăneni – Huși. La intervenție au fost dirijate două echipaje SAJ de tip B2, un echipaj de tip C2, un echipaj de prim-ajutor de la Răducăneni, un echipaj de prim- ajutor D2, un echipaj ATVM. După intervenție, trei victime au fost dirijate la UPU «Spiridon», iar două victime la UPU Spitalul Neurochirurgie”, a precizat prof.dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Accident mortal pe drumul european, la Iași

Un alt accident grav a avut loc pe 22 mai 2021. Un șofer a vrut să întoarcă mașina pe care o conducea, dar a fost izbit în plin de un șofer care circula regulamentar. În urma impactului extrem de violent, șoferul care a vrut să întoarcă a decedat.

„Pe data de 22 mai 2021, în jurul orei 11:45, am fost sesizați cu privire la faptul că, pe Drumul European 583, în afara localității Podu Iloaiei, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că, în accident, au fost implicate două autoturisme, respectiv o mașină condusă de un bărbat de 60 de ani și un vehicul condus de un bărbat de 38 de ani. În urma impactului a rezultat decesul bărbatului de 60 de ani și rănirea celui de 38 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, iar cercetările continuă”, au precizat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Adauga un comentariu