Local

Accident rutier în Iași! Un șofer a lovit în plin o motocicletă (Exclusiv) – Galerie FOTO, VIDEO

Publicat: 03 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Accident rutier în Iași! Un șofer a lovit în plin o motocicletă care se afla parcată. Incidentul s-a produs în localitatea ieșeană Piciorul Lupului. Bărbatul și-a continuat nestingherit drumul încercând să se facă dispărut. Proprietarul motocicletei împreună cu câțiva apropiați l-au urmări și au reușit să îl oprească după aproximativ doi kilometri. În momentul în care l-au scos din mașină pentru a discuta cu el, au sesizat faptul că se afla sub influența băuturilor alcoolice. Aceștia au apelat la numărul unic de urgență 112 pentru a chema poliția.

Oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest și a reieșit o alcoolemie de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accident rutier cu victime pe Bulevardul Poitiers. Trei autoturisme au fost implicate

Accident rutier în Iași. În coliziunea de pe Bulevardul Poitiers au fost implicate trei autoturisme. Din păcate o persoană a fost rănită. Aceasta a refuzat să fie transportată la spital. Din informațiile pe care reporterii Cotidianului BZI le dețin, se pare că, unul dintre șoferi a oprit la semafor iar ceilalți doi nu au mai putut evita coliziunea din cauza vitezei și a nerespectării distanței între autovehicule.

Accident rutier în zona Gării din Iași

În urmă cu câteva minute a avut loc un accident în zona Gării din Iași. La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de la Poliția Rutieră. În coliziune au fost implicate două autoturisme. Din fericire nu a fost înregistrată nicio victimă. Se pare că vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul de pe autoturismul marca Daewoo Matiz care nu a acordat prioritatea la trecerea de pe un drum secundară pe unul principal. În urma testării cu aparatul etilotest a reieșit faptul că niciunul dintre șoferi nu a consumat băuturi alcoolice.

Un alt ieșean a provocat un accident rutier, apoi a încercat să scape basma curată! Ieșeanul a dispărut cât a putut de repede! Victima a avut nevoie de peste 100 de zile de îngrijiri medicale!

A provocat un accident rutier, apoi a încercat să scape basma curată! Șoferul și-a continuat deplasarea, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat! În urma impactului, victima a avut nevoie de peste 100 de zile de îngrijiri medicale

Un individ care a provocat un accident rutier cu victimă a încercat să scape basma curată! În urma impactului, victima a avut nevoie de peste 100 de zile de îngrijiri medicale. Astfel, recent, un individ a fost pedepsit de judecătorii ieșeni, după ce a comis un accident rutier și a încercat să mușamalizeze totul. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Alexandru Răzvan Murgu la 1 an și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

„Instanța dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, fie în cadrul unei instituții aflate în subordinea Direcției de Asistență Comunitară Iași, fie în cadrul unei instituții aflate în subordinea Direcției Exploatare Patrimoniu Iași”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Adauga un comentariu