Local

Accident rutier în localitatea ieșeană Războieni. Un pieton a fost grav rănit – Exclusiv

Publicat: 09 nov. 2020
Accident rutier Războieni
Accident rutier Războieni

Accident rutier în localitatea ieșeană Războieni. La fața locului s-a deplasat o ambulanță. Se pare că un autoturism a lovit în plin un pieton. Acesta este în stare critică, în aceste momente fiind resuscitat de către echipajul medical prezent la fața locului. Momentan nu se cunoaște dacă acesta a traversat regulamentar.

Revenim cu detalii

Impact devastator, produs de o ieșeancă! Tragedie într-o familie, după un accident rutier mortal! Șoferița, condamnată de judecători!

O ieșeancă a fost pedepsită de judecători, după producerea unui impact devastator. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Gura Humorului au condamnat-o pe Mihaela Gabriela Florea la 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

„Instanța obligă inculpata să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 120 de zile, obligație care va fi executată în cadrul Primăriei sau în cadrul Consiliului Local Iași – Direcția de Asistență Comunitară, cu sectoarele din subordine: Căminul de Pensionari „Sf.Cuv. Parascheva”, Căminul de Bătrâni „Sf. Împărați Constantin și Elena”, sediul juridic al Direcției de Asistență Comunitară Iași”, au precizat judecătorii.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Mihaela Gabriela Florea, acuzată de ucidere din culpă

Procesul ieșencei a început pe 10 aprilie 2020. Procurorii au trimis-o în judecată pe Mihaela Gabriela Florea (45 de ani), sub acuzația de ucidere din culpă.

„Pe 3 aprilie 2015, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 12:50, inculpata, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 17, la km 223+700 m, în afara localității Gura Humorului, în apropierea intersecției cu drumul de acces către Depozitului de Materiale de Construcții „Divip”, având direcția de deplasare către Iași, din cauza nepăstrării unei distanțe suficiente în mers față de autovehiculul din fața sa și realizând prea târziu faptul că nu poate reduce viteza în condiții de siguranță, a virat stânga pentru a evita impactul frontal față-spate cu autoutilitara marca Ford Transit, condusă regulamentar și care tocmai redusese viteza, întrucât autovehiculul din fața sa era angajat în efectuarea unui viraj la stânga, acroșând-o lateral stânga-spate, după care, virând stânga, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară ce tracta o remorcă, ce era condusă regulamentar din sens opus de către N.C.M., rezultând decesul numitului M.M.M., pasager pe scaunul din dreapta față a autoutilitarei și autoaccidentarea ușoară a inculpatei”, au menționat procurorii.

Comentarii
Adauga un comentariu