Local

Accident rutier în Lunca Cetățuii, județul Iași. Șoferul care a provocat accidentul a amenințat un agent de poliție – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 16 mai 2022

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier în județul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că incidentul a avut loc în Lunca Cetățuii, din județul Iași. Două autoturisme, unul marca Volkswagen și o mașină marca Renault, au intrat în coliziune.

Cel care a provocat acidentul este șoferul care se afla la volanul autoturismului Volkswagen. Acesta a efectuat o depășire pe linie continuă și a lovit celălalt autoturism care circula regulamentar, intrând într-un șanț.

Pasagerii care se aflau în autoturismul Volkswagen au încercat să scoată singuri mașina din șanț, iar în momentul în care au aflat că martorii au sunat la poliție, au început să fie recalcitranți, probabil din cauza faptului că nu aveau nici măcar asigurare. Când au ajuns echipajele de la Poliția Locală, aceștia au început să amenințe un agent de poliție. Ulterior, au fost luați la secție.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime, însă o femeie a fost transportată la spital, după ce a suferit un atac de panică.

La fața locului s-au deplasat polițiștii ieșeni și echipaje medicale pentru a acorda ajutor medical de specialitate.

Revenim cu detalii!
Comentarii
Adauga un comentariu