Local

Accident rutier în municipiul Iaşi! O maşină s-a răsturnat după un impact puternic

Publicat: 16 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în municipiul Iaşi O maşină s-a răsturnat după un impact puternic
Accident rutier in municipiul Iasi (9)

Accident rutier în municipiul Iaşi. O maşină s-a răsturnat după un impact puternic. Accidentul a avut loc pe data de 15 iunie 2020 pe şoseaua Arcu nr. 52 din municipiul Iaşi. În accidentul rutier au fost implicate doua autoturisme.

Accident rutier în municipiul Iaşi! Un autoturism s-a răsturnat

În accidentul rutier au fost implicate doua autoturisme. Un autoturism marca SMART şi un autoturism marca BMW! În urma impactului dintre cele două autoturisme, unul dintre ele s-a răsturnat. Conducătorii celor două autoturisme au primit îngrijiri la faţa locului. Vorbim despre F.R. în vârstă de 34 de ani şi D.G. în vârstă de 22 de ani. La faţa locului au intervenit poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Rutieri Iaşi şi o ambulanţă SMURD Iaşi.

”In cursul zilei de 15 iunie pe raza municipiului Iaşi a avut loc un accident rutier în zona străzii Arcu. În accidentul rutier au fost implicate doua autoturisme. În urma impactului unul dintre autoturisme s-a răsturnat. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii rutieri continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutieri.” au explicat reprezentanţii IPJ Iaşi.

Accidente rutiere în lanţ pe şoselele din Iaşi

În cursul a câtorva zile, în municipiul Iaşi sau pe raza judeţului s-au produs mai multe accidente rutiere grave. Vorbim despre decesul unei persoane, dar şi despre conflict cu oamenii legii.

Cotidianul BZI.RO prezenta, în ediţia de ieri, faptul că un accident rutier grav a avut loc în localitatea ieşeana Miroslovești. Un afacerist machedon din Constanța a murit într-un accident rutier la Iași. Bărbatul abia ieșise de pe poarta fabricii când mașina pe care o conducea a fost izbită în plin de un TIR. Impactul a fost extrem de puternic, iar leziunile suferite i-au adus imediat moartea

Un afacerist machedon din Constanța a murit într-un accident rutier la Iași. Bărbatul deține o fabrică de produse lactate în localitatea ieșeană Miroslovești. Ieri, în jurul prânzului, Garofil Dimcea s-a urcat la volanul unei autoutilitare și a încercat să iasă din curtea fabricii Nicodan 2000 SRL. Nu s-a asigurat și a ajuns direct în fața unui TIR. Impactul a fost unul extrem de violent. Imediat martorii au sunat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și polițiștii. Detalii despre caz aici.

Un bărbat a luat poliţiştii la bătaie, la Iaşi!

Tânărul din Vaslui care a distrus o mașină de poliție la Iași a fost arestat. Ieri, Lucian Frențescu a ajuns în fața judecătorilor, iar în cele din urmă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În fața judecătorilor nu a mai avut același tupeu ca în fața polițiștilor

Tânărul din Vaslui care a distrus o mașină de poliție la Iași, iar mai apoi a sărit la bătaie la polițiști a ajuns în arest. Ieri, acesta a fost dus în fața judecătorilor, iar cei din urmă l-au trimis în arest preventiv pentru 30 de zile. Lucian Frențescu are 33 de ani și este de loc din Vaslui. Duminică-dimineața, în jurul orei 5:00, se afla în zona Tudor Vladimirescu, la volan. O patrulă formată din trei polițiști a oprit lângă autoturismul tânărului, iar din acel moment totul a degenerat. Frențescu a călcat pedala de accelerație la fund și a intrat în autospeciala poliției, iar mai apoi a sărit la bătaie. Asta l-ar putea costa scump pe tânărul vasluian.  Detalii despre caz aici.

Adauga un comentariu