Titlurile zilei

Tânărul din Vaslui care a distrus o mașină poliție la Iași a ajuns după gratii! Tupeul pe care l-a avut în fața polițiștilor a dispărut când a dat ochii cu judecătorii (EXCLUSIV-FOTO, VIDEO)

Publicat: 16 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tânărul din Vaslui care a distrus o mașină poliție la Iași a ajuns după gratii Tupeul pe care l-a avut în fața polițiștilor a dispărut când a dat ochii cu judecătorii EXCLUSIV-FOTO VIDEO
Tânărul din Vaslui care a distrus o mașină de poliție la Iași a fost arestat prevenitiv.

Tânărul din Vaslui care a distrus o mașină de poliție la Iași a fost arestat. Ieri, Lucian Frențescu a ajuns în fața judecătorilor, iar în cele din urmă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În fața judecătorilor nu a mai avut același tupeu ca în fața polițiștilor

Tânărul din Vaslui care a distrus o mașină de poliție la Iași, iar mai apoi a sărit la bătaie la polițiști a ajuns în arest. Ieri, acesta a fost dus în fața judecătorilor, iar cei din urmă l-au trimis în arest preventiv pentru 30 de zile. Lucian Frențescu are 33 de ani și este de loc din Vaslui. Duminică-dimineața, în jurul orei 5:00, se afla în zona Tudor Vladimirescu, la volan. O patrulă formată din trei polițiști a oprit lângă autoturismul tânărului, iar din acel moment totul a degenerat. Frențescu a călcat pedala de accelerație la fund și a intrat în autospeciala poliției, iar mai apoi a sărit la bătaie. Asta l-ar putea costa scump pe tânărul vasluian.

Procurorii din Iași au vrut să-i dea o lecție tânărului vasluian care a sărit la bătaie și a distrus o mașină de poliție

Procurorii ieșeni susțin că s-au sesizat cu privire la gravul incident, întocmind un dosar penal pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. „Avem dosar deschis prin proces-verbal de sesizare, pentru două infracțiuni de ultraj. Una dintre infracțiunile de ultraj este prin lovire. Cea de-a doua infracțiune de ultraj este prin distrugere. Mai avem o infracțiune de tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat ieri Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Procurorii spun că acest tânăr din Vaslui ar fi refuzat să se legitimeze și a lovit mașina de Poliție

Anchetatorii au mai afirmat că, în dimineața zilei de 14 iunie 2020, o patrulă formată din trei polițiști din cadrul Biroului Centrului Universitar a avut necazuri cu un tânăr din Vaslui.

„În această dimineață (ieri-dimineață), în jurul orei 5:00, o patrulă formată din trei polițiști din cadrul Biroului Centrului Universitar a încercat să legitimeze șoferul unei mașini parcate în fața unui fast-food. Persoana respectivă a refuzat să se legitimeze și să coboare, la solicitarea agenților de Poliție. Acesta a făcut o manevră în marșarier și a lovit intenționat mașina de Poliție, provocându-i avarii”, a adăugat Monica Palaghia.

Tânărul din Vaslui l-a lovit cu picioarele pe un polițist imediat după ce a intrat cu mașina în autospeciala de poliție

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași a susținut că vasluianul a devenit și violent față de unul dintre agenți.

„În momentul în care un agent de Poliție a intrat prin portiera din dreapta, pentru a-l scoate pe șofer, acesta din urmă a ripostat, lovindu-l cu picioarele pe polițist”, a mai afirmat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Acum, tânărul va sta 30 de zile în arest și riscă să ajungă chiar în penitenciar dacă va fi găsit vinovat pentru ultraj și va fi condamnat.

Adauga un comentariu