Local

Accident rutier în municipiul Iaşi. Un TIR a acroșat un autoturism condus de o șoferiță – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 05 apr. 2021

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, se pare că incidentul rutier a avut loc după rondul vechi spre CUG.

Un TIR a fost implicat și un autoturism marca Volkswagen au fost implicate.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

UPDATE: Conducătoarea autoturismului marca Volkswagen se deplasa pe banda a doua. TIR-ul l-a prins in unghiul mort, a vrut sa reintre pe banda si a intrat in coliziune. Ambii soferi au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. La fata locului s-au deplasat si pompierii ieseni. Soferita refuza transportul la spital.

UPDATE: Echipajele au ajuns la locul evenimentului, persoana este ieșită din autoturism, refuză asistența medicală. Echipajele se întorc la subunități.

UPDATE: Accidentul a avut loc pe şoseaua Nicolina. Din nefericire, s-a înregistrat o victimă. Aceasta ar fi încarcerată, însă este conştientă. La apelul de urgenţă 112, persoana declara că este blocată în autoturism.
La faţa locului intervine o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Detaşamentul D2, motocicleta de la acelaşi detaşament şi o ambulanţă tip B de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi.
Adauga un comentariu