Local

Accident rutier în Podu Roș. Un bărbat a fost lovit de un taxi, după ce a traversat neregulamentar – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 15 oct. 2022
_____ Vizualizări 9 Comentarii
Accident rutier în Podu Roș. Un bărbat a fost lovit de un taxi după ce a traversat neregulamentar - EXCLUSIV GALERIE FOTO VIDEO UPDATE
Un bărbat a fost lovit de un taxi, după ce a traversat neregulamentar

Astăzi, 15 octombrie 2022, un accident rutier s-a produs în Podu Roș.

UPDATE:

În această după-amiază, în jurul orei 13.00 s-a produs un accident rutier în municipiul Iași, în zona stației de autobuz din Podu Ros, direcția spre Nicolina. Șoferul unui autoturism taxi a accidentat un pieton de 50 de ani care s-a angajat neregulamentar în trecerea străzii. Șoferul și pietonul nu consumaseră băuturi alcoolice. S-a întocmit dosar penal., au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Din primele informații deținute de reporterii BZI, un bărbat a fost lovit de un taxi, după ce a traversat neregulamentar. În momentul de față bărbatul este conștinent. În urma testării șoferului cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare negativă.

 

Comentarii
  • Nu au ce cauta masini taxi pe acea banda unica.

    Aceste taxi produc bani privati, doar pentru ei si patronii lor, nu pentru Primarie.

    Asa toate firmele din oras platesc impozite si taxe la Primarie, nu numai firmele de taxi si astfel toti ar trebuie sa mearga pe acolo, nu numai masinile taxi.

    Ce, firmele de taxi achita o suprataxa de folosire a acelei benzi unice ? Nu.

    Deci nu e corect si ar trebui interzis imediat accesul taxi pe acele benzi unice si sa mearga normal ca orice firma pe drumurile publice, nu sa fie favorizati sa isi faca bani pentru bugetul lor, nu al Primariei.

    Pentru aceste favorizari ale masinilor taxi efectuate de cei din PRIMARIE prin comisii, etc, oare ce spune DNA si Avocatul Poporului ?

    Sau se pot autosesiza si ei din oficiu, de aceste aspecte pentru ca ceva e putred si nu e corect, este un abuz grosolan.

    Taxi nu e un serviciu public, este un serviciu privat 100 %, prestat de o firma privata si nu de o firma publica.

    Politia, Pompierii, Jandarmii, Salvarea, Autobuze si Tramvaie, acestea sunt cele ce trebuie sa treaca pe acolo, nu taxi.

    Pentru aceste servicii publice, a fost creata acea banda si atat.

  • Vorbești de aiurea…te aflii intr o totală necunoștință de caz…taxiul face parte din serviciul public de transport persoane. Toate taxiurile achita anual o taxa la primărie tocmai pt a avea anumite facilități de genul …( Cate o statie de taxi care mereu e plina cu mașini private …etc ) … Nu mai denigrați acest serviciu…sunt oameni care depind de transportul cu taxiul..nu toți putem avea mașini, sau posibilitatea de a conduce…și cu toții avem nevoi….respectati acest serviciu că și acei oameni au o slujbă ca toți ceilalți, nu stau de plăcere în taxi …ar sta și ei în birouri …dar nu sunt pt toată lumea…

  • Daca exista aceasta taxa speciala dorim si noi sa platim pentru a circula lejer si fara obstacole. Cred totusi ca o astfel de taxa speciala este total ilegala si discriminatorie. Firmele private din orice activitate din acest oras platesc taxe, impozite la Primarie precum platesc aceste firme private de taximetrie, prin urmare vrem si noi sa platim o taxa speciala sa avem si noi dreptul de a circula nestingheriti pe acea banda unica, sa nu existe discriminare intre privati. Toti din privat si nu numai avem termene de livrare, de interventie, etc si de aceea asa ar fi corect sa beneficiem de aceasta facilitate, toti privatii sau niciunul.

  • Pt Anonim, dacă vrei sa știi taxiurile sunt autorizate de primărie și fac parte din transportul public local, și pe fiecare mașina de taxi este plătită taxa de acces clienți taxa viza autorizație și multe alte taxe pe care o mașină normala nu le plătește și nu are cum sa le plătească pt a circula pe aceea banda unică, așadar nu sa r mai numi banda unică, asa ca frustrați sa se abțină….

  • Anonim are perfecta dreptate in tot ce a scris. Ceea ce platesc firmele de taxi la primarie este ca sa poata functiona, nu si pentru a avea unele facilitati .

  • Alo !!!! TAXIUL ESTE FFF IMPORTANT LA FEL CA – POLITIA AMBULANTA POMPIERII ! IN TOATE TARILE CIVLIZATE – TAXIUL ESTE PE PRIMA BANDA DE URGENTA LA FEL CA POLITIA POMPIERII AMBULANTA BUS !!!! DESTEPTAREA MINISTRULE !!!! DE MEDIU !!!! LA TAXA DE POLUARE EURO O . 1 .2 . 3 . 4 = RABLE ! ATI UMPLUT TOATA TARA DE RABLE ! BINE CA PRIMARUL ARE MEREU MARE GRIJA SA CRESCA TAXELE PT
    FIECARE TAXI ! Și APARE ALT EURO SE SCHIMBE PARCUL AUTO SA FIE
    MAI MEREU MASINI NOI ! DAR DE RABLE NU LE PUNE TAXE NOI ON FIECARE AN !!! ATI UMPLUT TOATE PARCARILE ATI DISTRUS PARCURILE DE JOACA PT COPII !

Adauga un comentariu