National

Accident rutier în Timișoara, în timpul unei lecţii de conducere: „Nuuu, ce am făcut?”

Publicat: 21 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în Timișoara în timpul unei lecţii de conducere Nuuu ce am făcut
Accident rutier în timp ce lua lecţii de condus

O femeie de 42 de ani din Timișoara a accidentat o tânără de 20 de ani, în timp ce se afla în timpul unei ore de conducere. Se pare că victima încerca să îşi mute autoturismul care rămăsese în pană în mijlocul drumului când a fost acroșată.

„Frânăă, nuuu, ce am făcut?”, țipă șoferița.

Mai precis, instructorul coborâse din autoturism pentru a-i da o mână de ajutor tinerei, când femeia de la volan a apăsat din greşeală acceleraţia în loc de frână.

„Astăzi, poliţiştii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Munteniei, din Timișoara, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un autoturism destinat școlarizarii în vederea obținerii permisului de conducere, la volanul căruia se afla o femeie de 42 de ani, a accidentat o altă femeie, de 20 de ani, aflată pe partea carosabilă, care ar fi încercat să își mute autoturismul defectat, ulterior lovind un alt autoturism ce se afla parcat.

Femeia de 42 de ani, era însoțită de un bărbat, de 35 de ani, în calitate de instructor auto, dar în acel moment acesta a coborât din autoturism pentru a o ajuta pe tânără să scoată autoturismul în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea femeii de 20 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a transmis IPJ Timișoara.

De altfel, menționăm cum miercuri, 21 februarie, a avut loc un accident rutier în municipiul Piatra Neamț.

Accident rutier în timp ce lua lecţii de condus

Din fericire, tânăra de 20 de ani nu a fost rănită grav. Incidentul a avut loc în data de 15 ianuarie, însă întâmplarea a fost făcută publică abia acum.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

„După cum ați aflat din mediul online, am fost parte a unui regretabil accident de circulație, în urma căruia o fată are nevoie de îngrijiri medicale și pagube materiale. Videoul, pe care probabil l-ați văzut, a fost trimis de mine DOAR agentului constatator…

Nu am dreptul să vorbesc, deocamdată despre cele întâmplate, întrucât s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Doar la finalizarea acestui dosar, și din respect pentru victime, voi putea comenta subiectul”, a transmis instructorul într-o comunicare pe pagina sa de Facebook.

Un alt caz care a avut loc la Timișoara și a șocat o țară întreagă, atunci când s-a descoperit că un bărbat a fost reținut fiind acuzat de pornografie infantilă şi viol săvârşit asupra unui minor, în formă continuată.

Așadar, rămâne de văzut ce măsuri se vor lua după ce o femeie de 42 de ani din Timișoara a accidentat o tânără de 20 de ani, în timp ce se afla în timpul unei ore de conducere.

Adauga un comentariu