Local

Accident rutier în Tudor Vladimirescu cu 7 victime. Două mașini au fost făcute zob în urma unei coliziuni – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 13 aug. 2022
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Accident rutier în Tudor Vladimirescu cu 7 victime. Două mașini au fost făcute zob în urma unei coliziuni - EXCLUSIV FOTO VIDEO UPDATE
Accident rutier în municipiul Iași

În această dimineață, 13 august 2022, s-a produs un accident rutier grav, la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI se pare că incidentul a avut loc în cartierul Tudor Vladimirescu din municipiul Iași.

UPDATE: Reprezentanții IPJ  Iași au oferit detalii despre accidentul rutier.

,,În dimineața zilei de 13 august a.c., în jurul orei 02.30, am fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, produs pe raza municipiului Iași.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că în accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului 5 persoane au fost rănite.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

UPDATE: Reprezentanții ISU Iași au oferit detalii despre accidentul rutier.

„Dimineața în jurul orei 02.30 a avut loc un accident rutier în municipiul Iasi, Bd. Tudor Vladimirescu, zona Kaufland, 2 autoturisme au fost implicate. La locul evenimentului rutier s-au deplasat o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat și o ambulanță de la SAJ Iași.
Echipajele sosite la locul evenimentului rutier au constatat ca sunt, 2 autoturime implicate, 7 victime, conștiente, neincarcerate.
Au fost trimise încă o ambulanță tip B si un echipaj SMURD.
După evaluarea medicală la locul evenimentului rutier dintre cele 7 victime, 6 au fost transportate la spital de catre echipajele medicale – toate conștiente ( 2 de catre echipajele SMURD și 4 de catre echipajele SAJ) iar a șaptea persoană a refuzat transportul la spital.
Cazul a rămas în atenția organelor pentru cercetări”, au transmis cei de la ISU Iași.

Știre inițială

Două autoturisme au fost implicate, iar pagubele sunt majore în urma impactului.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale.

Momentan nu se cunoaște cauza producerii accidentului. De asemenea, nu a fost raportat numărul victimelor.

Revenim cu detalii!

Comentarii
Adauga un comentariu