Local

Accident rutier în zona CUG din Iași! Au fost implicate două autoturisme şi o persoană a fost rănită – FOTO/EXCLUSIV

Publicat: 01 apr. 2021
Accident rutier CUG unde două mașini au intrat în coliziune rezultând rănirea ușoară a unei persoane

În urmă cu puţin timp în zona CUG din municipiu lași a avut loc un accident rutier care s-a soldat cu rănirea unei persoane. Din primele informaţii se pare că în accidentul rutier a fost implicat un autoturism marca Mercedes şi un autoturism marca Volkswagen.

Ca urmare a producerii impactului o persoană aflată în autoturismul marca Mercedes a suferit răni.

UPDATE: Prof. dr. Diana Cimpoeșu, medicul coordonator UPU-SMURD Iași a oferit o serie de declarații referitor la accidentul din această dimineață

Accident rutier în carea au fost implicate două autoturisme. Au fost 3 persoane implicate. La locului accidentului s-a deplasat un echipaj de prim ajutor. O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale. Vorbim despre un șofer care a suferit un traumtatism cranio-cerebral parietal, un traumatism la coloana cervicală. A fost dirijat la Unitatea Primire Urgențe de la Spitalul de Neurochirurgie. a menționat prof. dr. Diana Cimpoeșu

 

Potrivit primelor cercetări se pare că evenimentul rutier s-a produs după ce autoturismul marca Volkswagen nu ar fi acordat prioritate la virajul la stângă.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, dar şi poliţiştii rutieri. În cauză cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Traficul din zona CUG este infernal.

Inițial circulația tramvaielor a fost blocată, dar după câteva minute aceasta a fost reluată:

UPDATE – Circulația tramvaielor a revenit la normal la ora 9.31.
ACUM – Circulația tramvaielor de pe traseul 9 este întreruptă din cauza unui accident rutier, ce a avut loc în zona Biserica „Înălțarea Domnului”, în care au fost implicate două autoturisme.

De altfel, în zona CUG din Iași s-au mai produs în cursul zilei de ieri incă două accidente. Vorbim despre o tamponare între două autoturism dar şi despre un eveniment mai grav, unde un autoturism marca Honda a intrat într-un TIR.
Adauga un comentariu