Local

Accident rutier între Târgu Frumos și Cucuteni. În urma impactului, s-au înregistrat două victime – EXCLUSIV, FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

Publicat: 15 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier între Târgu Frumos și Cucuteni. În urma impactului s-au înregistrat două victime - EXCLUSIV FOTO LIVE VIDEO UPDATE
În urmă cu puţin timp a avut loc un accident rutier în județul Iași între Târgu Frumos și Cucuteni

În urmă cu puţin timp a avut loc un accident rutier în județul Iași. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, se pare că incidentul auto a avut loc între Cucuteni și Târgu Frumos.

UPDATE: Autoturismul marca Ford se deplasa din Târgu Frumos către Cucuteni. Șoferul avea viteză excesivă, a pierdut controlul volanului și s-a izbit în malul de pământ de pe partea dreaptă. Acesta a mers aproximativ 50 de metri pe mal, apoi s-a răsturnat și l-a aruncat pe cealaltă parte de șosea, în afara părții carosabile, pe câmp. În urma impactului, motorul a sărit de pe mașină.

Soferul și pasagerul au fost urcați în ambulanțe și transportați către spital în Iași. Există posibilitatea ca bărbații să fi consumat băuturi alcoolice, deoarece polițiștii au găsit alcool în mașină, dar nu s-a putut efectua testarea șoferului cu aparatul alcooltest.

La locul evenimentului rutier au intervenit de urgență echipaje din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare și echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Iasi.

În urma impactului, au rezultat două victime, una a fost proiectată pe partea carosabilă, iar cealaltă a rămas încarcerată.

„ISU Iași intervine la un accident rutier cu două victime (o persoană este inconștientă, aruncată din mașină în urma coliziunii, iar o altă persoană conștientă este încarcerată). Evenimentul rutier s-a produs pe DJ280B, între localitățile Cucuteni și orașul Tg. Frumos. La locul evenimentului rutier au fost direcționate de urgență echipaje din cadrul Secției de Pompieri Tg. Frumos cu o descarcerare, o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare și echipaje medicale de la SAJ Iasi.
Evenimentul va fi cercetat de către echipajele de poliție rutieră sosite la locul intervenției”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

Cele două victime, de sex masculin, au fost preluate conștiente de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Iași.

Momentan nu se cunoaşte cauza producerii accidentului.

 

 

Adauga un comentariu