Local

Accident rutier la Hălăucești. Un tânar este adus cu elicopterul la Iași – EXCLUSIV, UPDATE

Publicat: 16 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier la Hălăucești. Un tânar este adus cu elicopterul la Iași - EXCLUSIV UPDATE
Un bărbat este adus cu elicopterul la Iași

Astăzi, în jurul orei 15.00, a avut loc un accident rutier în județul Iași. Din primele informații obținute de către reporterii Cotidianului BZI, se pare că accidentul auto a avut loc în localitatea Hălăucești, între un autoturism și un biciclist.

UPDATE 17.09.2022, ora 08.30: Prof. dr. Diana Cimpoeșu a transmis detalii despre biciclistul rănit în accidentul rutier.

„Pacientul din accidentul rutier de la Hălăuceşti, Paşcani, care a fost adus de elicopterul SMURD, biciclistul în vârstă de 18 ani, s-a internat pe secţia de Chirurgie cu laceraţie splenică”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Știre inițială

În urma incidentului, un tânăr de 18 ani a fost rănit și a necesitat a fi adus cu elicopterul la Iași, la Spitalul de Neurochirurgie pentru mai multe investigații medicale.

„La ora 15.09 a fost anunțat un accident rutier în localitatea Hălăucești. În urma accidentului rutier produs între un autoturism și un biciclist, a rezultat o victimă de 18 ani, cu multiple traumatisme. Victima este transportată de către ESA și va ateriza pe heliportul ISU Iași, ulterior va fi transportată la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

La locul evenimentului rutier s-a deplasat o ambulanță SAJ și ESA”, au declarat reprezentanții ISU Iași.

Revenim cu detalii.

 

Adauga un comentariu