Local

Accident rutier la pasajul Octav Băncilă. Doi șoferi băuţi, cu alcoolemie de 1,29, respectiv 0,30, cercetaţi penal de poliţişti – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

Publicat: 13 aug. 2022
Accident rutier la pasajul Octav Băncilă.

Astăzi, 13 august 2022, un accident rutier s-a produs la pasajul Octav Băncilă.

UPDATE: În accident au fost implicate trei autoturisme. Din primele informații, un șofer de 42 de ani, a trecut pe culoarea roșie a semaforului. În urma testării cu aparatul alcooltest, doi șoferi au fost identificați cu alcoolemie. Primul șofer, un bărbat în vârstă de 42 de ani, avea o alcoolmie de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel de-al doilea șofer, un bărbat de 66 ani, avea 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Iar în cazul celui de-al treilea șofer, o femeie, a fost identificată o valoare negativă. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală și pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Din primele informații obținute de reporterii BZI, trei autoturisme ar fi intrat în coliziune. Doi șoferi au fost identificați sub influența băuturilor alcoolice. La fața locului a intervenit o motocicletă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Iași. De asemenea, victimele au fost preluate de un echipaj de prim ajutor. În plus, a intervenit un echiaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Iași, dar nu a fost nimeni transportat la spital. Din fericire, au fost doar pagube materiale.
Comentarii
Adauga un comentariu