Local

Accident rutier la Schitu Duca. Conducătorul unui autoturism a intrat într-un cap de pod – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 27 apr. 2021
mașină avariată în urma unui accident rutier
Accident rutier în Schitu Duca, județul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că evenimentul rutier a avut loc în comuna Schitu Duca. Conducătorul unui autoturism marca Volkswagen a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens oprindu-se într-un cap de pod.

Cel mai probabil, conducătorul auto nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj medical şi poliţiştii rutieri. Şoferul în prima instanţă a refuzat să fie transportat la spital. În aceste momente, şoferul primeşte îngrijiri medicale şi va fi transportat la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi pentru a investigaţii suplimentare.

Şoferul, în vârstă de 76 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

O maşină care transporta vaccinul Pfizer la Iași implicată într-un accident rutier

O maşină care transporta o tranșă din vaccinul Pfizer la Iași a fost implicată luni, 5 aprilie 2021, într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc pe raza judeţului Buzău iar autoturismul a fost acroşat tocmai de o dubă a Jandarmeriei Române. Din fericire acesta nu s-a soldat cu victime omenești.

Totuşi, pe lângă faptul că evenimentul rutier nu s-a soldat cu ranirea unor persoane, pagubele materiale sunt mici iar vaccinurile Pfizer nu au fost deteriorate, susţin autorităţile române.

În cursul zilei de luni, 5 aprilie 2021, pe raza judeţului Buzău, un accident rutier s-a produs fiind implicat tocmai un autoturism care transporta o tranșă de vaccin Pfizer la Iași. Al doilea autovehicul care a fost implicat în accidentul rutier este duba Jandarmeriei Române. Accidentul s-a produs pe drumul național DN 2, E85 în localitate Poșta Câlnău din judeţul menţionat mai sus.

Transportatorul implicat în eveniment era însoţit de maşini care aparţin Poliţiei, Jandarmeriei dar şi Ministerului Apărării Naționale.

Cum s-a produs accidentul rutier în care a fost implicat autoturismul care transporta Pfizer la Iași

Potrivit comunicatului remis de autorităţile române, accidentul în care a fost implicat autoturismul s-a produs din cauza unei depăşiri. Conform celor relatate de martori, dar şi a comunicatului emis de autorităţi, în momentul în care un vehicul antemergător autoturismului care transporta doze de vaccin Pfizer la Iași încerca să depăşească un vehicul condus de femeie, aceasta s-a speriat şi a frânat brusc.

Maşina de la MApN a frânat şi ea brusc, la fel şi autoturismul încărcat cu Pfizer, iar duba Jandarmeriei nu a mai putut frâna într-un timp optim intrând în spatele autoutilitarei. În urma impactului au fost înregistrate doar pagube materiale.

Maşina Jandarmeriei s-a ales cu bara de protecţie fisurată, iar maşina care transporta vaccinuri, cu o portieră îndoită. Dozele de vaccin nu au fost afectate de incident.

Adauga un comentariu