National

Accident șocant în Târgoviște. O mamă a cinci copii a murit după ce a fost călcată cu mașina

Publicat: 26 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident șocant în Târgoviște. O mamă a cinci copii a murit după ce a fost călcată cu mașina
Accident șocant în Târgoviște. Mama a cinci copii a murit pe loc după ce a fost călcată cu mașina de un șofer, în vârstă de 19 ani.

Accident șocant în Târgoviște. Mama a cinci copii a murit pe loc după ce a fost călcată cu mașina de un șofer, în vârstă de 19 ani. Medicii au încercat zeci de minute să o resusciteze pe femeie, însă fără rezultat.

Larisa, în vârstă de 33 de ani, și-a găsit sfârșitul pe trecerea de pietoni. Femeia era mama a cinci copii. Victima se întorcea acasă de la serviciu când a fost călcată cu mașina de un șofer de 19 ani. Acasă o așteptau toți cei cinci fii ai săi.

Ea a nu a mai ajuns la ei, deoarece a fost spulberată pe trecere.

Accident șocant în Târgoviște

Tragedia a avut loc sâmbătă seara, pe o stradă din Târgoviște. Șoferul de 19 ani, care conducea o mașină sport cu mulți cai putere, a lovit-o pe Larisa în plin. El a ajuns cu bolidul într-un pom situat pe marginea drumului.

Adolescentul nu avea experiență în ale șofatului. El a fost dus de către polițiști la audieri. Conform presei locale, până la definitivarea anchetei este cercetat în stare de libertate.

Larisa și-a pierdut viața pe trecerea de pietoni

Femeia din Târgoviște avea cinci copii: un băiat de 14 ani și patru fetițe.

Minorii au trăit ani de zile fără mamă, deoarece a fost plecată la muncă în străinătate pentru a-i crește. Larisa s-a întors de curând în România unde și-a găsit un loc de muncă mulțumitor.

Femeia nu s-a putut bucura prea mult de copiii săi, deoarece și-a pierdut viața sâmbătă seara.

Un martor al accidentului a sărit în ajutorul Larisei până au ajuns autoritățile. Acesta i-a făcut masaj cardiac. Impactul a fost unul extrem de violent, iar femeia a decedat la scurt timp de la intervenția salvatorilor. Autoritățile au deschis dosar penal pe numele șoferului.

Tânărul de 19 ani este acum cercetat în libertate.

Accident rutier la Moara de Foc din Iași! A intrat cu mașina într-un copac

În cursul dimineţii de 26 aprilie 2021, în zona Moara de Foc, Păcurari din Iași s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Un autoturism marca Logan și un autoturism marca Opel. Conform primelor informaţii, autoturismul marca Logan nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Opel.

Adauga un comentariu