Actualitate

Accidentul mortal de la Timișești, în care un ieșean a fost implicat, a fost surprins de camerele video! Iată momentul impactului – GALERIE FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 15 mai 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Accidentul mortal de la Timișești în care un ieșean a fost implicat a fost surprins de camerele video Iată momentul impactului - GALERIE FOTO VIDEO UPDATE
Accidentul mortal de la Timișești a fost surprins de camerele video

În urmă cu două zile, pe 13 mai 2022, în jurul orei 15.30, s-a anunțat producerea unui accident rutier, pe Drumul Național 15 B, în comuna Timișești din județul Neamț. La fața locului, au ajuns echipaje de ambulanță, poliție și pompieri. În urma accidentului un bărbat în vârstă de 77 de ani a decedat, iar un ieșean a fost rănit.

UPDATE: 

“Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat, de 77 de ani, din Bălțătești, ar fi efectuat manevre de ieșire din parcarea unei societăți comerciale, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 48 de ani, din județul Iași, ce circula pe DN 15 în direcția Târgu-Neamț.

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul primului conducător auto și vătămarea corporală a conducătorului auto, din județul Iași.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”, transmite sinsp. Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamț,

“La ora 15:27, pompierii au fost înștiințați prin apel la 112 despre producerea unui accident rutier în comuna Timișești.
La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere,  o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.
Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau doar conducătorii auto. În urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, una dintre ele s-a răsturnat iar conducătorul auto a rămas încarcerat.
Până la sosirea forțelor de intervenție,  unul dintre conducătorii auto a fost scos din autoturism de către participanții la trafic. Bărbatul de aproximativ 48 de ani, conștient, cu politraumatisme, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au scos din interiorul autoturismului răsturnat un bărbat de 78 de ani, în stare de inconștiență. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate acesta nu a răspuns manevrelor,  fiind declarat decesul. De asemenea, pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor de la cele două autoturisme și pentru repunerea autoturismului pe roți.
Lucrătorii de la SDN au intervenit pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.”

Sursa foto: ISU Neamț

 

 

Comentarii
  • Nu știu ce caută zombie ăștia la volan, la 78 de ani, noroc că nu mai erau și pasageri în cele două autovehicule, altfel erau mai mulți morți! După 70 de ani ar trebui evaluați anual conducătorii auto, dar nu la fel cum sunt evaluați medical cei care depun dosarul pentru dobândire permis conducere, adică intri într-un cabinet medical și ieși cu ștampila, fără să te întrebe nimeni nimic…..

  • Popescule sa-ti dau cald in gat ,daca ai avea habar de cum sa intamplat ai putea sa comentezi.Batranul sa asigurat ,dar bizonul a intrat in depasirea masinii albe cu 200 km la ora ,incat nu a putut batranul sa il vada . Mai mult la luat de pe contra sens.Asa ca stai jos si da-ti doua suturi in portocale

  • Bizonul cu BMW X5 este popa ,Danila, din Motca.
    Acul vitezometrului s- a oprit la valoarea acesteia din momentul impactului.
    Avea ,cel mai probabil peste 180 km/j,deci el este autorul moral al accidentului.
    Bietul batran s a asigurat,se vede pe inregistrarea video,dar nu l a vazut pe descreieratul care avea ,clar ,o viteza mult mai mare decat cea legala.
    Dumnezeu sa l ierte!

Adauga un comentariu