Actualitate

Aceasta a fost ultima mare dorință a Corneliei Catangă inainte să moară

Publicat: 26 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Aceasta a fost ultima mare dorință a Corneliei Catangă inainte să moară
Cornelia Catanga

Regretata Cornelia Catangă care a murit în această dimineaţă la un spital din Bucureşti avea o ultimă mare dorinţă. Viaţa regretatei artiste este desprinsă din filme. Născută prematur, aruncată sub pat de mama şi mătuşa ei, Cornelia îşi dorea cu ardoare ca fiul ei să fie la casa lui.

Artistă a povestit, de curând că dorește ca fiul ei să fie realizat și Alexandru, fiul său și al lui Aurel Pădureanu să se căsătorească.

Ultima mare dorinţă a Corneliei Catangă înainte să moară

Alexandru, fiul artistei are o relaţie cu cu o tânără din America iar Cornelia Catangă spera să îşi vadă fiul căsătorit şi la casa lui. Fiul Corneliei îşi pregătea, de ceva timp nunta. Acesta îşi dorea foarte multă să aibă o familie stabilă în SUA unde s-a şi afirmat pe plan profesional.

Cornelia Catangă era extrem de fericită atunci când a primit vestea că fiul său urmează să se căsătorească şi în sfârşit să se stabilească la casa lui. Alexandru, fiul Corneliei are 23 de ani

„Alina are o altă profesie, nu e artist, e din America, născută la New York! O să vină luna viitoare în Bucureşti! Şi apoi va urma să ne cununăm şi să ne întoarcem în America. Că acolo este şi visul meu să îmi urmez cariera artistică. Am cântat în faimosul club din lume la „Blue Note”, invitat de cel mai mare trompetist din lume, Arturo Sandoval.

Mama și tata sunt extrem de fericiţi pentru mine

Alexandru spunea, în urmă cu ceva timp faptul că părinţii lui sunt extrem de fericiri pentru vestea primită şi că abia aşteaptă ca totul să se concretizeze. Acesta venise în ţara de Crăciun şi a petrecut sărbătorile alături de familia

Mama şi tata sunt extraordinar de fericiţi. Sunt în ţară de la Crăciun, am petrecut sărbătorile aici, dar mor de dorul iubitei mele!”, declara în urmă cu ceva timp Alexandru Pădureanu pentru click.ro.

Din păcate, dorințele mamei lui de a-l vedea pe Alexandru cum înflorește alături de soția și viitorii săi copii nu s-au mai împlinit. Cornelia Catangă nu a mai putut să îşi vadă visul pentru că a decedat în cursul zilei de 26 martie 2021 din cauza unei infecţii cu COVID-19

Adauga un comentariu