Titlurile zilei

Aceasta este casa din Iași în care a copilărit una dintre cele mai frumoase femei din lume! Dintr-o familie simplă de agricultori, a ajuns să aibă cei mai doriți bărbați la picioare și să trăiască într-un lux ca în filme! (EXCLUSIV)

Publicat: 09 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Aceasta este casa din Iași în care a copilărit una dintre cele mai frumoase femei din lume Dintr-o familie simplă de agricultori a ajuns să aibă cei mai doriți bărbați la picioare și să trăiască într-un lux ca în filme EXCLUSIV
Andreea Sasu este una dintre cele mai frumoase femei din lume și este de loc din comuna Cristești, județul Iași

Iașul are cu ce se mândri. Una dintre cele mai frumoase femei din lume e de loc dintr-o comună din Iași. Tânăra de o frumusețe rară a copilărit într-o casă modestă, de oameni gospodari, dar a ajuns acum să locuiască în cele mai de lux vile din lume și să zboare cu avioane private. Tânăra s-a iubit cu unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă și acum este iubita unui fotbalist celebru

Una dintre cele mai frumoase femei din lume este din Iași. Andreea Sasu are 30 de ani și este de loc din comuna Cristești. Acolo a petrecut primii ani din viață alături de părinți și de frați. În curtea unor oameni gospodari, Andreea a învățat să-și pună în evidență poate cea mai importantă calitate: frumusețea. A plecat de la Cristești, județul Iași, în străinătate la o vârstă fragedă, iar la scurt timp după ce a ajuns printre străini a și ieșit în evidență. Se pare că a ajuns în străinătate așa cum ajunge orice român, pentru un viitor mai bun.

Norocul a fost însă de partea ei și a fost recrutată de o agenție de modele. La scurt timp a ajuns un top model pentru care s-au luptat cele mai importante case de modă. Ulterior, fotografiile cu tânăra ieșeancă aveau să apară peste tot în mediul online și nu numai. Andreea a intrat în vizorul presei și a ținut prima pagină a tabloidelor lungi perioade de timp.

Bărbați celebri s-au luptat pentru inima frumoasei românce

Fiind din ce în ce mai vizibilă, tănăra din Iași a stârnit interesul unor bărbați celebri. Într-o perioadă destul de scurtă de timp, Andreea a schimbat mai mulți iubiți. Tânăra a avut o relație cu unul dintre cei mai râvniți creatori de modă, cu Philipp Plein, iar la un moment dat a avut o relație cu motociclistul italian Andrea Iannone. Acum se pare că se iubește cu fotbalistul Riccardo Saponara, însă în trecutul său amoros se pare că mai există câteva nume sonore.

La un moment dat s-a vehiculat că modelul ar fi avut o relație cu un fost pușcăriaș, care a primit titlul de cel mai sexy bărbat din lume. Până acum, Andreea nu a avut nicio relație stabilă și nu a făcut vreun pas important pe plan amoros. Tânăra și-a căutat fericirea și a găsit-o, se pare, în brațele bărbaților care i-au pus totul pe tavă. Vacanțe de lux, haine de firmă și accesorii scumpe, de asta are acum parte tânăra de loc din Cristești.

Andreea Sasu provine dintr-o familie modestă de oameni gospodari și are mai mulți frați

Reporterii „BZI” au încercat să ia lăgătura cu rudele tinerei și cu primarul comunei din care aceasta se trage.

„Eu o știu pe Andreea. Am fost profesor, iar ea a învățat la școala la care eu am predat. A plecat de mult timp din comuna Cristești, dar pot să vă spun că este o femeie extrem de frumoasă. La noi în comună toate femeile sunt frumoase de fel. Cert este că Andreea a ajuns top model și este cunoscută în toată lumea. Nu ne putem decât mândri cu ea”, a spus Vlad Mihai Pintili, primarul comunei Cristești.

Despre familia tinerei, primarul comunei nu a avut decât cuvinte de laudă.

„Familia Andreei este o familie de oameni gospodari, muncitori, sunt oameni de bază ai comunei noastre. Ea mai are frați și surori și toți au mers pe drumul lor. Au o situație bună toți. La Cristești, acum locuiesc doar părinții Andreei. Eu cred că am văzut-o pe ea cam de două ori în ultimii 10 ani. Vine rar pe la noi”, a completat primarul comunei Cristești.

Tânăra care s-a iubit cu bărbați celebri ar putea ajunge cetățeanul de onoare al comunei în care s-a născut

Vlad Mihai Pintili, primarul comunei Cristești, spune că se mândrește că Andreea este din comuna pe care o conduce și a ținut să precizeze că dacă aceasta va veni în vizită în locul natal, o va face cetățean de onoare.

„Eu abia am intrat primar, dar mă gândesc că acum, în toamnă, dacă consilierii locali vor propune ca Andreea Sasu să fie cetățean de onoare al comunei noastre, să luam această decizie.” a precizat primarul comunei.

De altfel, ca un mic moment umoristic, primarul Pintili a spus că ar încerca să denumească o stradă cu numele ei, dar acest lucru nu ar fi posibil, fiind vorba despre o glumă

 

Reporterii „BZI” l-au contactat pe unul dintre frații Andreei și i-au adresat câteva întrebări, însă acesta nu a răspuns. Trebuie precizat faptul că Andreea Sasu este urmărită de zeci de mii de oameni în mediul online, iar la postările sale adună mii de aprecieri. Nu ezită să pozeze provocator și știe cum să-și evidențieze frumusețea. Focoasa brunetă continuă să uimească prin aparițiile sale și este una dintre femeile după care bărbații întorc cu siguranță capul.

Adauga un comentariu