Local

Fiul preotului din Păcurari a fost găsit, după ce a dispărut de acasă! Familia a cerut cu disperare ajutorul ieșenilor – FOTO, UPDATE

Publicat: 25 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii

Marian Iustin Nimerincu, în vârstă de 15 ani, a dispărut de acasă. Băiatul este fiul preotului de la „Parohia Sfântul Apostol și Evanghelist Luca” din Păcurari, municipiul Iași.

UPDATE 2, ora 16.40: Minorul a fost găsit în zona Copou.

UPDATE 1: Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au transmis detalii despre dispariția minorului.

„L-AȚI VĂZUT?

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 24.04.2024, numitul NIMERINCU IUSTIN MARIAN, de 15 ani, a plecat de la domiciliul din comuna Valea Lupului, judetul Iași și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,80 m, greutate 90 kg, ten deschis, față ovală, păr șaten, ochi căprui.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni de culoare albastră, tricou de culoare neagră și era încălțat cu pantofi sport marca Nike, de culoare albă, cu inserții gri și albastre și avea asupra sa un rucsac de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112”, a transmis IPJ Iași.

Știre inițială

Familia cere cu disperare ajutor pe rețelele de socializare.

„A dispărut aseară, nu are telefonul mobil la el. Am alertat autoritățile, îl căutăm și noi, familia. El este un copil foarte cuminte, este elev la Colegiul Național, se pregătea pentru examene. Nu bănuim unde ar putea fi. Nu a mai plecat niciodată de acasă, nu a lipsit niciodată”, a declarat preotul Marian Nimerincu, tatăl copilului dispărut.

Dacă l-ați văzut, sunați la 112 sau mergeți la cel mai apropiat post de poliție.

„MINOR DISPĂRUT

NIMERINCU IUSTIN MARIAN, născut la data de 04.09.2009.

A plecat în seara zilei de 24.04.2024, în jurul orei 23.00, de la adresa de domiciliu din comuna Valea Lupului, județul Iași.

Semnalmente :
– ten deschis, față ovală, par șaten, ochi căprui
– înălțime: aproximativ 1.80 m
– greutate: aproximativ 90 kg

La momentul plecării, era îmbrăcat cu pantaloni de culoare albastră, tricou de culoare neagră și era încălțat cu pantofi sport marca Nike, de culoare albă, cu inserții gri și albastre.
Avea asupra sa un rucsac de culoare neagră, portofel cu cartea de identitate și suma de 100 de lei”, se arată într-o postare de pe social media.

Comentarii
  • Doamne ajuta sa fie bine! Pentru comentatorii care nu pot ajuta mai bine s-ar abtine de la rautati ca nu stiu cand vor fi si ei in situatii grele.

Adauga un comentariu