Actualitate

Actorul Alexandru Arşinel şi soţia sa, internaţi în spital infectaţi cu virusul Covid-19 deşi s-au vaccinat împotriva noului coronavirus

Publicat: 20 apr. 2021
Alexandru Arșinel și soția sa înainte să fie infectați cu noul coronavirus
Actorul Alexandru Arşinel şi soţia sa au fost infectaţi cu virusul Covid-19. Aceştia au fost internaţi în spital pentru a fi sub supravegherea medicilor

Actorul Alexandru Arşinel şi soţia sa au fost infectaţi cu virusul Covid-19. Aceştia au fost internaţi în spital pentru a fi sub supravegherea medicilor.

Marele actor a declarat faptul că se simte bine, că a ieşit pozitiv la testul pentru noul coronavirus, atât el cât şi soţia sa care are şi alte probleme de sănătate.

Alexandru Arșinel şi soţia sa, internaţi la Matei Balş

Maestrul Alexandru Arşinel a afirmat astăzi, 20 aprilie 2021, faptul că se află în spital, la Matei Balş şi că nu ştie cum de s-a pozitivat cu noul coronavirus, având în vedere că s-a imunizat. Acesta a efectuat inclusiv rapelul şi a avut grijă să se protejeze.

Actorul Alexandru Arşinel a vorbit, încă de la începutul pandemiei, despre faptul că respectă toate regulile sanitare, că poartă masca de protecţie.

Actorul a fost infectat cu noul coronavirus

Alexandru Arșinel în urmă cu o săptămână încerca să facă faţă perioadei de acum. Pandemia de Covid-19 a afectat pe toată lumea, inclusiv pe el şi familia fiului său mai mare. Potrivit informaţiilor furnizate de marele actor, se pare că toată familia băiatului său a fost infectată cu virusul SARS – COV – 2.

Recent, Alexandru Arsinel s-a imunizat împotriva virusului. Şi soţia acestuia, Marinela, i-a fost administrat serul. Ea este imobilizată la pat de peste 4 ani, fiind aproape complet paralizată.

”Sunt bișinor, m-a ferit Dumnezeu cu pandemia asta. M-am vaccinat. Doctorii, care merg acasă să facă vaccinul la persoanele cu handicap, au zis să facă la toată familia. Soția mea este complet paralizată, în afară de mâna dreaptă. I-au făcut și ei, mi-au făcut și mie. Și eu am handicap de gradul doi. Ne împotrivim cum putem acestei jigodii de virus, care a fost aruncat în aer. Familia lui Bogdan, băiatul meu cel mare, a fost atacată toată de Covid”, a povestit actorul într-un interviu la Prima TV.

Scandal în jurul pensiei lui Alexandru Arsinel

În urma publicării veniturilor maestrului, multe persoane şi-au manifestat revoltă. Actorul a precizat faptul că, după transplantul de rinichi, are o pensie de handicap. De o astfel de pensie beneficiază şi soţia lui. În urmă cu câţiva ani, în timp ce cobora scările, i s-a agăţat tocul de la pantof şi a suferit o căzătură extrem de gravă care a imobilizat-o la pat de o perioadă îndelungată de timp.

“Soția mea are certificat de handicap. Și eu am certificat de handicap de când am făcut transplantul. E pe o linie de rezistență, de auto încurajare. Cu toții suntem în jurul ei. Suntem o familie care avem motive să ne bucurăm că trăim”, a mai declarat actorul.

Potrivit informaţiilor publicate, pensia lui Alexandru Arșinel ajunge la 8.936 lei lunar. Deţine două case de vacanţă (una la Crevedia, alta la Sinaia), 4 terenuri, o treime din casa părintească de la Dolhasca, precum şi un apartament de 225 metri pătraţi în Capitală.

„S-a format un grup de persoane care trăiesc din treaba asta. M-a omorât pe mine și pe Florin (n.r. Piersic). Am 82 de ani și am obținut o indemnizație de merit şi o pensie după 70 de ani de muncă. Dacă mă justific, înseamnă că mă simt vinovat.

Bă, da e pensia mea, ce m-am dus să îi plătesc pe ăia să-mi facă pensia mai mare? Dacă ar fi să mă supăr și să intervin la modul legal, le-aș cere despăgubiri de milioane. Induc lumea în eroare, creează o falsă imagine a mea. Cei care ne poartă de grijă sunt născuți cu suflet de jogodii! Nu vine nimeni să facă pomană cu pensiile în România, bă tâmpiților!”, a mai declarat maestrul, la Prima TV.

Adauga un comentariu