Cancan ultimă oră

Dezvăluiri făcute de Alexandru Arșinel: ”Toată familia fiului meu cel mare a avut Covid!”

Publicat: 13 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dezvăluiri făcute de Alexandru Arșinel Toată familia fiului meu cel mare a avut Covid
Alexandru Arșinel

Alexandru Arsinel încearcă să facă faţă perioadei de acum. Pandemia de covid a afectat pe toată lumea, inclusiv pe el şi familia fiului său mai mare. Conform informaţiilor furnizate de marele acto, se pare că toată familia băiatului sau a fost infectată cu coronavirus.

Recent, Alexandru Arsinel s-a vaccinat. Şi soţia acestuia, Marinela, a primit serul. Ea este imobilizata la pat de peste 4 ani, fiind aproape complet paralizată.

”Sunt bișinor, m-a ferit Dumnezeu cu pandemia asta. M-am vaccinat. Doctorii, care merg acasă să facă vaccinul la persoanele cu handicap, au zis să facă la toată familia. Soția mea este complet paralizată, în afară de mâna dreaptă. I-au făcut și ei, mi-au făcut și mie. Și eu am handicap de gradul doi.

Ne împotrivim cum putem acestei jigodii de virus, care a fost aruncat în aer. Familia lui Bogdan, băiatul meu cel mare, a fost atacată toată de Covid”, a povestit actorul într-un interviu la Prima TV.

Scandal în jurul pensiei lui Alexandru Arsinel

După publicarea veniturilor marelui actor, multe persoane şi-au manifestat revoltă. Actorul a spus că, după transplantul de rinichi, are pensie de handicap. De pensie similară beneficiază şi soţia lui. În urmă cu câţiva ani, în timp ce cobora scările, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap.

“Soția mea are certificat de handicap. Și eu am certificat de handicap de când am făcut transplantul. E pe o linie de rezistență, de auto încurajare. Cu toții suntem în jurul ei. Suntem o familie care avem motive să ne bucurăm că trăim”, a mai declarat actorul.

Conform informaţiilor, pensia lui Alexandru Arsinel e de 8.936 lei lunar. Deţine două case de vacanţă (una la Crevedia, alta la Sinaia), 4 terenuri, o treime din casa părintească de la Dolhasca, precum şi un apartament de 225 metri pătraţi în Bucureşti.

„S-a format un grup de persoane care trăiesc din treaba asta. M-a omorât pe mine și pe Florin (n.r. Piersic). Am 82 de ani și am obținut o indemnizație de merit şi o pensie după 70 de ani de muncă. Dacă mă justific, înseamnă că mă simt vinovat.

Bă, da e peissa mea, ce m-am dus să îi plătesc pe ăia să-mi facă pensia mai mare? Dacă ar fi să mă supăr și să intervin la modul legal, le-aș cere despăgubiri de milioane. Induc lumea în eroare, creează o falsă imagine a mea.

Cei care ne poartă de grijă sunt născuți cu suflet de jogodii! Nu vine nimeni să facă pomană cu penisiile în România, bă tâmpiților!”, a mai declarat maestrul, la Prima TV.

Adauga un comentariu