Din lumea filmului

Actrița Allison Mack a fost condamnată la închisoare. Care este motivul

Publicat: 02 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Actrița Allison Mack a fost condamnată la închisoare. Care este motivul
Actrita Allison Mack, din serialul Smallville, a fost condamnata la trei ani de inchisoare

Celebra actriță Allison Mack a fost condamnată la trei ani de închisoare. Devenita cunoscută în urma rolului pe care l-a avut în serialul ”Smallville”, aceasta va petrece ceva timp după gratii din cauza apartenenţei sale la secta DOS.

Organizația piramidală de sclave sexuale a fost iniţiată de aşa-numitul guru al dezvoltării personale Keith Raniere.

Allison Mack a fost condamnată la închisoare

Din cauza faptului că actrița a colaborat cu autoritățile, a primit o pedeapsă cu o durată inferioară celei prevăzute de lege – între 14 şi 17 ani şi jumătate de închisoare.

Judecătorul Nicholas Garaufis a stabilit în cele din urmă o pedeapsă de trei ani pentru fiecare dintre cele două capete de acuzare (şantaj şi conspiraţie în vederea comiterii acestei infracţiuni), ambele sentinţe putând fi ispăşite concomitent.

Allison Mack a oferit informații procurorului federal din Brooklyn cu privire la mecanismul de funcţionare a DOS, precum şi asupra acţiunilor lui Keith Raniere.

Allison Mack le-a cerut iertare victimelor

Allison Mack a precizat faptul că gurul îşi incita colaboratoarele din cadrul organizaţiei să recruteze femei şi să le oblige să întreţină relaţii sexuale cu el.

Pe lângă toate acestea, actrița a mai oferit autorităților o înregistrarea cu conversaţii cu Keith Raniere, care s-a dovedit crucială pentru acuzare.

Cu prilejul acestei discuţii, cel care era supranumit ”Vanguard” de către discipolii săi, îi explica lui Allison Mack modul de desfăşurare a ceremoniei de însemnare a sclavelor din secta DOS. În timpul acestui ritual filmat, iniţialele gurului erau înscrise pe piele cu ajutorul unui stilou medical de cauterizare.

Keith Raniere a fost condamnat în octombrie 2020 la 120 de ani de închisoare pentru rolul său în DOS şi NXIVM, o organizaţie mult mai amplă, care a organizat cursuri şi seminarii la care au participat mii de persoane în perioada 1998-2018.

Allison Mack şi-a cerut iertare victimelor şi persoanelor aflate în sala de judecată. „Mi-e ruşine de modul în care m-am purtat”, a spus actrița.

Actorul George Mihaiță și-a bătut soția cu o veioză, într-o cameră de hotel

George Mihaiță și-a bătut soția cu o veioză, într-o cameră de hotel din Edinburgh. Evenimentul a avut loc în anul 2007 la Holyrood Hotel. La acea vreme toată lumea teatrului din România a fost extrem de șocată de ce a putut să îi facă Deliei Seceleanu.

Presa de la vremea respectivă relata faptul că actorul se afla sub influența alcoolului. În acea seară între actor și soția sa a avut loc un scandal conjugal fără precedent, soldat cu rănirea femeii, într-o cameră de hotel din Edinburgh.

Delia Seceleanu a ieșit, la momentul respectiv, în fața hotelului pentru a fuma o țigară. La un moment dat, actrița a fost surprinsă de George Mihăiță în timp ce discuta cu doi bărbați, iar scena l-a scos din minți pe bărbat. Ceea ce a urmat mai apoi întrece orice scenariu de film.

Adauga un comentariu