Din lumea filmului

Actrița Conchata Ferrell a murit. Toți românii o știau din serialul „Doi bărbați și jumătate”

Publicat: 14 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Actrița Conchata Ferrell a murit. Toți românii o știau din serialul Doi bărbați și jumătate
Celebra actriță Conchata Ferrell a murit la vârsta de 77 de ani. Publicul din România o știa mai ales din serialul Doi bărbați și jumătate”

Celebra actriță Conchata Ferrell a murit la vârsta de 77 de ani. Publicul din România o știa mai ales din serialul ”Doi bărbați și jumătate” în care apare și Charlie Sheen. Anunțul trist a fost făcut pe pagina actriței de Facebook.

Actrița a primit în 2005 și 2007 o nominalizare la Premiul Emmy pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial de comedie.

Conchata Ferrell a murit. Ce mesaje au transmis foștii ei colegi

Potrivit apropiaților, Conchata avea mai multe probleme cardiace. 

„Cu inima îndurerată vă anunțăm că am pierdut-o pe Conchata Ferrell și suntem veșnici recunoscători pentru anii în care ne-a făcut să râdem”, au scris producătorii serialului.

Jon Cryer, actorul care a interpretat rolul lui Alan în același serial i-a comemorat dispariția printr-un mesaj dureros pe Twitter.

„Plâng pentru ea, îi voi resimți lipsa mereu, ne-a adus atâta bucurie în inimi”, a transmis Cryer.

Cine este Conchata Galen Ferrell

Conchata Galen Ferrell s-a născut pe 28 martie 1943, în Charleston, Virginia de Vest, Comitatul Kanawha, Virginia de Vest, SUA). Cel mai cunoscut rol pe care l-a jucat este cel menajerei Berta din sitcomul CBS Doi bărbați și jumătate pentru care a primit în 2005 și 2007 o nominalizare la Premiul Emmy pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial de comedie.

A mai fost nominalizată în trecut pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramatic pentru rolul din L.A. Law.

Rolul de Berta din 2 bărbați și jumătate este de neconfundat pentru fani, pe lângă Charlie Sheen și Jon Cryer fiind cu siguranță cel mai apreciat adult din serial.

Actrița Yuko Takeuchi a murit. Autorităţile au lansat o anchetă

O altă dramă a avut loc in lumea filmului înainte de moartea actriței Conchata Ferrell.  La sfârșitul lunii septembrie lumea cinematografică era zguduită de vestea mortii actriței Yuko Takeuchi.

Starul în vârstă de 40 de ani a fost găsită fără suflare în locuinţa sa. Soţul vedetei a încercat din răsputeri să-i salveze viața, însă totul a fost în zadar. Actrița care a avut un rol celebru, principal, în serialul „Miss Sherlock” a fost găsită fără suflare în locuința sa de către soțul ei. Bărbatul a transportat-o pe partenera sa, în vârstă de 40 de ani, prea târziu la spital, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic.

Pentru a afla ce s-a întâmplat cu aceasta și cum s-a ajuns la tragedia teribilă autorităţile au lansat o anchetă. Actriţa era cunoscută pentru rolurile din multele producții cinematografice japoneze, iar vestea morții sale a fost un șoc pentru fani.

Cea mai vehiculata varianta în cazul morţii actriţei Yuko Takeuchi este suicidul. Soțul actriței a găsit-o în casă când nu mai avea suflare și deși a încercat să o salveze, transportând-o la spital, nu s-a mai putut face nimic pentru a o ține în viață.

Fanii cred în posibilitatea suicidului, întrucât rata acestora a fost tot mai mare în ultimii ani și în cazul vedetelor. Era mama a doi copii, care acum au rămas în grija tatălui, după tragedia cumplită din familia lor, scrie spynews.ro.

Adauga un comentariu