Local

Acuzații la adresa primarului și funcționarilor publici din Țibănești. Au vrut să desființeze Biroul Poliţiei Locale

Publicat: 07 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Acuzații la adresa primarului și funcționarilor publici din Țibănești. Au vrut să desființeze Biroul Poliţiei Locale
Noi acuzații la Țibănești

Nici o zi fără scandal. De data aceasta, atenția a fost îndreptată spre comuna Țibănești, unde se aduc acuzații la adresa primarului Munteanu Neculai și secretarei comunei Ţibăneşti, Tiron Liliana. Din spusele reclamantului, se pare că edilul din comuna ieșeană a cerut dizolvarea Biroului Poliţiei Locale Ţibăneşti, însă Curtea de Apel Iaşi a fost de o cu totul altă părere.

„Bună seara Țibăneșteni!

Hai să-i facem cunoscuţi în toată comună Țibăneşti şi nu numai pe incompetenţii funcţionali care ocupa funcţii publice în Primăria Ţibăneşti.

Datorită incompetentei acestora comună Ţibăneşti va fi obligată să plătească retroactiv drepturile pierdute de angajaţi şi așa este normal.

Ar trebui să plătească ei nu noi pentru abuzurile făcute!.

Credeţi că degeaba îi fac incompetenţi funcţionali, vă propun ca în alegerile din 2024 să-i trimitem pe primar Munteanu Neculai la cioate prin pădure de unde a veni şi pe Sturzu Fanica la capre!.

Plătiţi din bugetul local să încalce legea după bunul plac crezându-se pe tarlaua lor de acasă!

Primarul Munteanu Neculai, la propunerea lui s-a desfiinţat Biroul Poliţiei Locale Ţibăneşti iar Curtea de Apel Iaşi prin Hotărârea 771/ 24.11.2022 îl obligă să îl reanființeze, nerespectând legislaţia în vigoare.

Secretarul General al comunei Ţibăneşti Tiron Liliana , când faci facultatea în 2 ani din 3 ca să ocupi funcţia actuală e normal să nu cunoşti legislaţie.

Ştiu că unii vor zice, acum Vornicu se ia şi de secretarul comunei Ţibăneşti!.

Trebuie să ştiţi că nici un drept, sau abuz nu-l poate realiza în condiţiile legii primarul Munteanu Neculai prin actele semnate de acesta până nu este semnătura de legalitate a secretarului comunei Ţibăneşti Tiron Liliana.

În situaţia de faţă şi în altele datorită incompetentei, corupţiei şi intereselor personale de a-şi menţine membrii familiei pe funcţie în Primăria Ţibăneşti ale secretarului general al comunei Tiron Liliana aceasta a întocmit actele cu privire la desfiinţarea biroului poliţiei locale care le semnează de legalitate dar instanţă le-a anulat, aceasta nerespectând prevederile legale.

Viceprimar Sturzu Fanica, dacă îl întrebi, el nu ştie că trebuie să ia cunoştinţă de prevederile legale când semnează un document sau când ridică mâna în Consiliu Local Ţibăneşti, unde îi arata primarul şi secretarul cu degetul acolo semnează.

Nu cred că pentru asta au fost aleşi poftim incompetenta crasă!”, a anunțat Lucian Vornicu.

Adauga un comentariu