Cancan ultimă oră

Adda, despre lupta cu boala. Artista a povestit totul în detaliu: „Nu simțeam apa”

Publicat: 11 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adda despre lupta cu boala. Artista a povestit totul în detaliu Nu simțeam apa
Artista povestește cum nu simțea apa pe piele din cauza amorțelii și cum medicii o trimiteau la psiholog pe motiv că totul este în imaginația ei

După multe vizite la medic și mult tratament, Adda a aflat că are Bolerioză, asta după ce un an și jumătate a ținut tratamente greșite și medicii i-au spus că își imaginează lucruri. Artista a trecut prin clipe de groază încercând să afle ce problemă de sănătate are.

Artista a făcut mai multe declarații despre starea sa de sănătate, despre simptome, ba chiar a făcut publice și mai multe fotografii.

Mulți medici i-au spus că nu are nici un fel de problemă de sănătate

Artista este o persoană foarte optimistă, însă simțea că ceva este în neregulă cu sănătatea ei. Așa că, a umblat din spital în spital pentru a afla care este problema, însă mulți medici i-au spus că nu are nici un fel de problemă de sănătate și că totul este în capul ei.

Nu s-a dat bătută și într-un final a găsit un medic care i-a descoperit boala și a început să urmeze un tratament adecvat. Ei bine, Adda a povestit prin ce a fost nevoită să treacă și care au fost simptomele ei.

Adda, mărturisiri emoționante

Adda a mărturisit că a fost norocoasă că nu a murit. Artista a spus că la un moment dat, în timp ce stătea pe pat i s-au umflat ganglionii atăt de tare, încât aproape s-a sufocat.

„Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanant, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea! Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză! Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele! Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupţii pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: „Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!”. Analizele mele arătau… zici că eram un om sănătos!’’, a declarat Adda.

Adauga un comentariu