National

Adela Popescu a angajat bona la copii, în Republica Dominicană. Cu ce probleme s-a confruntat

Publicat: 28 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adela Popescu a angajat bona la copii în Republica Dominicană. Cu ce probleme s-a confruntat
Adela Popescu a ajuns să regrete că a angajat o bona la copii cât au stat în Republica Dominicană

Aflată în Dominicană, pentru filmările la un celebru reality-show, Adela Popescu s-a văzut nevoită să angajeze bona la copii. Cu toate acestea, prezentatoarea TV li s-a plâns fanilor că s-a confruntat cu o problemă așa că a luat atitudine. În cele din urmă, Adela Popescu a fost nevoită să renunțe la serviciile persoanei care se ocupa de copiii săi.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu de mai bine de 10 ani și au împreună o familie numeroasă. După apariția celor trei copii în viața lor, actrița a dezvăluit că viața lor s-a schimbat total. Cu toate acestea, ei reușesc de minune să împace viața de familie cu cea profesională. Până de curând, familia Popescu-Vâlcan s-a aflat în Republica Dominican, în formulă completă. Și totuși, pentru Radu Vâlcan și cei trei copii ai cuplului, vacanța s-a terminat, aceștia revenind în țară zilele trecute.

Adela Popescu, probleme după ce a angajat bona la copii

Adela Popescu și soțul ei au trecut printr-o întâmplare mai puțin fericită când au angajat o bonă pentru cei trei băieți ai lor. Aceștia se aflau de două luni în Republica Dominicană, la filmările pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Astfel, ei au fost nevoiți să apeleze la o persoană pentru a-i ajuta cu îngrijirea și supravegherea copiilor. După cum se știe, Adela și Radu au trei băieți: Alexandru (5 ani), Andrei (3 ani) și Adrian (1 an și o lună).

Actrița a povestit în mediul online că a găsit o tânără în vârstă de 23 de ani care, din păcate, nu avea experiență cu copiii și nu s-a putut adapta la nevoile celor mici. Adela a spus că fiul cel mic, Adrian, care este o fire veselă și liniștită, a început să se simtă anxios și frustrat în prezența bonei.

„Eu abia atunci am înțeles ce înseamnă un om nepotrivit care să stea cu copiii tăi. Până atunci nu credeam. Credeam că orice om se adaptează dacă îi dai timp, dar nu este așa. Pur și simplu bebelușul nostru, care era foarte zâmbăreț, foarte prietenos, care stătea în brațe la oricine, după câteva zile de stat cu această fată – atenție, ea supravegheată, nu-mi imaginez că a făcut cine știe ce –, s-a schimbat total, era anxios, plângea foarte mult și am stat cu el.

Ea se așeza pe canapea, bebelușul pe covor. La un an și o lună, cât are el, este în perioada de explorare, este esențial să te ții după el (…) așa că l-a frustrat extrem de tare că nu-l lăsa”, a povestit Adela Popescu pe contul de socializare.

În cele din urmă, Adela Popescu a fost nevoită să renunțe la serviciile bonei deoarece a considerat că „nu este de bun augur ca ea să fie în preajma copiilor”.

Radu Vâlcan a revenit în țară cu copiii mai mari

După spaima trasă din cauza Uraganului Fiona, lucrurile par să fi revenit la normal în echipa emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Și totuși, ambii prezentatori ai emisiunii au rămas în Dominicană fără partenerii lor de viață. Primii care au revenit din Republica Dominicană au fost soția lui Cabral, Andreea Ibacka, cu copiii Tiago și Namiko. Iar acum s-a întors în România și Radu Vâlcan, împreună cu fiii mai mari. Micul Adrian a rămas alături de mama lui, în Republica Dominicană.

Și totuși, nici bine nu a ajuns în țară că deja i se făcuse dor de soția lui, Adela Popescu. Însă același lucru i s-a întâmplat și prezentatoarei de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care i-a trimis rapid o fotografie lui Radu Vâlcan, pentru a mai diminua dorul. La rândul său, și Radu Vâlcan a făcut o poză alături de copiii lor, pe care i-a trimis-o vedetei, dar pe care a publicat-o și în mediul online.

Adauga un comentariu