Cancan

Adela Popescu a recurs la un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat după ce a fost criticată pentru stilul vestimentar

Publicat: 30 nov. 2022
Adela Popescu a recurs la un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat după ce a fost criticată pentru stilul vestimentar
Adela Popescu a fost criticata pentru stilul ei vestimentar

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi, cu mulți ani de experiență în spate și cu o mare comunitate de fani, dar are și mulți oameni care o critică.

Nu puține au fost dățile în care aparițiile publice ale soției lui Radu Vâlcan au fost comentate dur de internauți, pe motiv că stilul nu i se potrivește.

Adela Popescu a fost criticată pentru stilul vestimentar

Acum, însă, Adela Popescu a primit aceeași replică și din partea unei persoane avizate. Mai mult decât atât, stilistul care a pășit în casa vedetei nu s-a rezumat doar la a dat sfaturi, ci i-a și golit dressing-ul.

Pe Instagram, vedeta s-a plâns de faptul că multe dintre hainele ei preferate sunt acum puse deoparte, dar și că nu mai are ce să îmbrace atunci când își duce copiii la școală.

Însă, în tot acest rău, există și un bine: acela că mama sa și-a ales deja câte ceva din ceea ce vedeta nu mai are voie să poarte.

Dar nici soția lui Radu Vâlcan nu a stat cu mâinile în sân. Presimțind că va da de necaz cu stilistul său, Adela Popescu a recurs la un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Artista le-a arătat tuturor unde și-a ascuns hainele preferate pentru a nu fi nevoită să renunțe la ele

După ce specialistul a plecat din casa ei, artista le-a arătat tuturor unde și-a ascuns hainele preferate pentru a nu fi nevoită să renunțe la ele. Multe dintre ele au fost împachetate, puse în valize și ascunse în portbagajul mașinii.

”A venit Neculai Stanciu să facă o selecție a hainelor din dressing. Mi-a aruncat tot. Un alt mod de a spune cuiva: Te îmbraci urât! Pe bune, Neculai, pe bune! Și eu cu ce mă mai îmbrac când merg să duc copiii la școală? Cu ce? Unii se bucură, nu dau nume (doamna Doina). A dosit deja câteva rochițe… Lucrurile nu o să rămână așa. Aștept să adoarmă toți copiii și o să te salvez hanorac portocaliu, o să te salvez… Și ca să-ți dau decisiva, Neculai Stanciu, vezi că am portbagajul plin cu haine. Le-am ascuns acolo de tine. Ți-am făcut-o! Nu mă credeți? Iată!”, a scris Adela Popescu, pe pagina personală de Instagram.

În replică, stilistul a mărturisit că este conștient că Adela Popescu a mai ascuns din ceea ce nu voia să arunce, dar spune că, într-un final, tot va fi nevoită să renunțe la ceea ce nu i se potrivește, căci altul este stilul ei.

”Nu sunt potrivite pentru tine. Tu ai potențial să porți altceva… Cu paltonul tău preferat (n.r. se poate îmbrăca vedeta), pe care l-ai luat intenționat astăzi pentru că știai că vin. Stai liniștită, că m-am prins!”, a fost și replica celui care i-a golit dressing-ul vedetei.
Adauga un comentariu