Cancan

Adela Popescu și Radu Vâlcan au plătit o avere pe o canapea. Cei doi au o vilă de lux

Publicat: 22 iul. 2021
Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc cele mai frumoase momente ale vieții lor

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt în culmea fericirii de când familia lor s-a mărit cu încă un membru, al treilea băiat al cuplului. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton și au foarte mulți fani. Mai mult, Adela și Radu împărtășesc cu aceștia multe din momentele care se petrec în familia lor. De curând, aceștia au uimit cu achiziția unei piese de mobilier pentru noua lor locuință.

Adela Popescu și soțul ei, care avea mari emoții înainte de naștere, nu se mai uită la bani când vine vorba de confortul casei lor. Cum familia acestora s-a mărit de curând, a fost prilej de casă nouă, iar cele două vedete s-au mutat într-o vilă superbă. Însă cei doi au uimit cu prețul plătit pentru o canapea, la o așa piesă de mobilier mulți nici măcar nu ar putea să viseze. Adela și Radu Vâlcan s-au mutat la casă nouă deoarece odată cu al treilea copil au avut nevoie de mai mult spațiu de desfășurare. Cele două vedete TV trăiesc acum într-o vilă de lux dotată cu un mobilier extrem de prețios. Cel puțin asta putem spune despre canapeaua din sufragerie, pe care cei doi au cheltuit o avere.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dat o avere pe o canapea

Radu Vâlcan și Adela Popescu trăiesc unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor, după ce le-a venit pe lume cel de-al treilea copil. Acesta, un băiețel de nota 10, este noul frățior al lui Alexandru și al lui Andrei, ceilalți doi copii ai familiei. Adela a născut pe data de 11 iulie cel de-al treilea băiețel al cuplului pe care îl formează cu prezentatorul de la „Insula Iubirii”, Radu Vâlcan.

Și cum era nevoie de o casă mai mare, zis și făcut! S-au mutat într-o vilă de lux, cu un design minimalist, așa cum și-au dorit vedetele. Adela Popescu a dezvăluit fanilor din online prețurile obiectelor de mobilier din noua lor casă. Și nu sunt deloc … „accesibile”. Doar pe canapeaua din sufragerie au cheltuit o avere. I-a costat nu mai puțin de 36.000 de lei. Cât despre lampa suspendată din camera de zi, aceea valorează „doar” 1.150 de lei.

Cum arată casa de lux a cuplului

Fosta prezentatoarea Pro TV și partenerul ei de viață au postat imaginile cu noua lor locuință, după vacanța exotică din Maldive, pe care au petrecut-o cu copiii, dar și alături de Laura Cosoi și familia acesteia. Imaginile din noua casă a cuplului Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut deliciul internauților, care au apreciat, în mare parte, bunul gust al celor două vedete TV.

„Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat recent în noua lor casă, unde beneficiază de mai mult spațiu pentru familia lor în creștere. Au optat pentru un stil minimalist, foarte cald și primitor, unde atât ei, cât și copiii să se simtă foarte bine. Conceptul de amenajarea a fost realizat de noi, în conformitate cu dorințele și nevoile familiei”, au scris pe Facebook cei de la firma care s-a ocupat de amenajarea locuinței celor două vedete.

Adauga un comentariu