Cancan

Radu Vâlcan a devenit tată pentru a treia oară. Ce mesaj a transmis după nașterea fiului

Publicat: 12 iul. 2021
Radu Vâlcan tată
Radu Vâlcan a avut mari emoții și la nașterea celui de-al treilea său băiat

Radu Vâlcan este în culmea fericirii după ce a devenit tată pentru a treia oară, acesta postând un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Adela Popescu, soția sa, a adus pe lume un băiat de nota zece în cursul zilei de duminică. Ca și la precedentele nașteri, prezentatorul TV a avut mari emoții, și aceasta deoarece soția sa a nascut pe cale naturală.

Adela Popescu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar Radu Vâlcan este în culmea fericirii. După ce soția sa a născut, fostul actor a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Radu Vâlcan, tată pentru a treia oară

În cursul zilei de duminică, Adela Popescu l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al său, un băiețel perfect sănătos. Atât ea cât și prezentatorul tv sunt fericiți și au postat fiecare câte o poză cu marele eveniment. De asemenea, Radu Vâlcan a postat și un mesaj emoționant la scurt timp după ce Adela a născut.

„Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador! ♥️♥️”, a scris actorul.

În vârstă de 34 de ani, Adela Popescu a adus pe lume trei băieți, pe Alexandru, Andrei și pe mezinul familiei, al cărui nume încă nu a fost făcut cunoscut.

„S-a înfăptuit! Băieţelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetiţe. :))) Şi face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg şi s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros şi să îi povestesc despre năzdravănii de frăţiori ce îl aşteaptă acasă. Tati a avut şi el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, că şi de data asta, la naşterea lui, la fel ca a frăţiorilor, plouă”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

Cum s-au cunoscut Radu Vâlcan și Adela Popescu

Cei doi sunt împreună de mai bine de 11 ani, iar acum se bucură de venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor. Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Iubire și onoare”. Atunci, actorul s-a îndrăgostit lulea de Adela și a făcut tot ce i-a stat îna puteri pentru a o cuceri. Primul sărut a avut loc pe holurile studiourilor din Buftea, acesta fiind momentul în care cei doi au decis să se cupleze.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!”, a dezvăluit Radu Vâlcan.

Iar insistența actorului a dat roade, astfel că cei doi s-au căsătorit și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Mai mult, Adela Popescu l-a făcut pe Radu Vâlcan fericitul tată a trei băieți…

Adauga un comentariu