Cancan

Adelina Pestrițu, declaraţii şocante după infecţia cu noul coronavirus: „Am primit o lecţie importantă”

Publicat: 15 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adelina Pestrițu declaraţii şocante după infecţia cu noul coronavirus Am primit o lecţie importantă
Adelina Pestrițu a făcut declaraţii şocante după infecţia cu noul croronavirus. Vedeta TV a spus ca a primit o lectie importanta

Adelina Pestrițu a făcut declaraţii şocante după infecţia cu noul croronavirus. Ea a povestit pe blogul său întreaga experienţă avută după contractarea COVID-19. „Ce a fost greu a trecut şi iată mă din nouă aici, cu voi. Mă simt de parcă astăzi începe o nouă etapă din viaţa mea”, sunt doar câteva rânduri din cele povestite de vedeta TV.

Adelina Pestrițu a povestit într-un articol pe blogul său personal despre întreaga experienţă avută după contractarea virusului SARS-CoV-2. Bruneta a început în mod cronologic, cu prima zi în care a aflat că este pozitivă COVID-19, până la cea de-a 14-a, când a fost testată negativ.

Adelina Pestrițu, declaraţii şocante după infecţia cu noul coronavirus

Cunoscută de toţi ca o persoană care este nelipsita din mediul online, Adelina Pestrițu şi-a îngrijorat fanii săi atunci când nu a fost văzută timp de 14 zilepe reţelele de socializare. Sănătatea a primat, însă, în aceste două săptămâni, iar Adelina a preferat să rămână în umbră, pentru a trece cu bine de această perioadă incertă.

„Ce a fost greu a trecut şi iată mă din nouă aici, cu voi. Mă simt de parcă astăzi începe o nouă etapă din viaţa mea. Am povestit despre fiecare clipă din această experienţă într un articol pe blog-ul meu.

Am primit o lecţie importantă despre necunoscut, umanitate, izolare şi dor. Nu a fost uşor, dar sunt recunoscătoare pentru ce am învăţat. Haideţi pe blog să aflaţi toată povestea.”, a scris Adelina Pestritu la distribuirea articolului sau de pe blog.

Adelina Pestrițu, momente cumplite fără Zeny

Adelina Pestrițu a povestit în jurnalul său de izolare că, din toată experienţă, faptul că a stat departe de Zenaida, fiica sa, a fost cel mai greu lucru. Mai ales că pe data de 8 septembrie, de Sfânta Marie, a fost ziua fiicei ei.

„Mă dau cu cremă pe faţă şi o prietenă îmi scrie că mâine e Sfânta Maria. Dintr-odată ochii mi se umplu de lacrimi. Uitasem… sau poate mintea mea a vrut să uite, ca să nu-mi mai dea încă un motiv de tristeţe. Mâine este ziua ei, a micuţei noastre. Mami, izolată şi infectată cu Covid19, tati, negativ, dar izolat şi el. Mi se pune un nod în gât. E doar cu bunicii de ziua ei, izolaţi în formula de 3. Sun repede şi îi comand un tort şi multe baloane. Nu pot să nu fiu lângă ea măcar cu o atenţie. Regret că n-o pot strânge în braţe, dar nu e vina nimănui că suntem în această situaţie. Vor veni şi zile mai bune şi îi promit telepatic că vom recupera! Virgil nu vrea să dezvolte subiectul prea mult. Ştie cât de greu ne este amândurora şi nu vrea să mă facă să mă gândesc la asta mai mult decât este cazul.
O sun cu Facetime şi aleargă prin toată casa de bucurie. Ia telefonul şi îl pupă de mai multe ori. Mă pot declara pierdută.
După câteva ore, mă aşez în pat şi caut un film. Observ că respir din ce în ce mai greu şi inima îmi bate tare. Caut numărul doctorului care m-a avut în grijă şi îl las la ultimul apelat, în caz de orice, să îl am la îndemână. Mă sperie puţin să rămân fără aer, dar sper că e doar ceva de moment.”, a scris Adelina Pestrițu în Ziua 7 a izolării sale.

Adelina Pestrițu a minţit că are CoVid-19?!? Ce dezvăluiri a făcut o persoană din spital

Adelina Pestrițu a minţit că are CoVid-19. Cel puţin aşa reiese din dezvăluirile făcute de o asistentă a spitalului în care vedeta şi-a făcut testul. Mai mult, multe lucruri nu se leagă în povestea ei care pare cusută cu aţă albă. Oricum, totul se va lămuri odată cu primirea rezultatului testului.

Bomba săptămânii a showbiz-ului din România a fost informaţia că Adelina Pestrițu ar avea coronavirus. Astfel, Adelina Pestrițu ar fi aflat (?), luni seara, că este infectată cu noul coronavirus. Vedeta mărturiseşte că a fost şocată, pentru deoarece în cursul zilei nu a avut simptome. Aşa că a făcut anunţul pentru fanii ei.

Adelina Pestrițu a minţit că are CoVid-19

Însă, odată cu trecerea timpului, au început să apară semne de întrebare în toată această poveste. Iart multe dintre acestea se datorau comportamentului Adelinei după ce a anunţat că a contractat temutul virus. Ba chiar, una dintre reacţiile pe care fanii le-au avut o va face pe Adelina să chibzuiască mai mult.

„Doamne, aş vrea să nu greşesc, aş vrea să pot crede asta… Dar nu pot… Şi asta având în vedere că muncesc într-un spital la curăţenie. Toate persoanele care sunt suspecte de CoVid-19 sunt preluate de asistenţi îmbrăcaţi din cap până în picioare. În plus, nu au voie să părăsească spitalul… Nu ştiu cum de pe tine te-a lăsat să părăseşti spitalul, fiind pozitivă de CoVid-19…

Absurd, ciudat… Aşteptam veşti, chiar sunt foarte curioasă ce o să se întâmple pe parcurs. Deşi eu îţi doresc sănătate multă şi ţie şi mai ales familiei, nu îmi pot imagina zile cu fetiţa mea departe… Cred că aş fi într-o depresie deplină, dar dacă asta ne rezervă viasa, nu avem încotro… Însănătoşire grabnică”, i-a scris Adelinei o prietenă virtuală.

Adauga un comentariu